Kokeile kuukausi maksutta

Useita avoimia tehtäviä

Keski-Suomen Betonirakenne Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 13.6.2022 Hae viimeistään 15.8.2022

Työpäällikköä, vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vaativien betonirakenteiden työnjohtajia

Keski-Suomen Betonirakenne Oy
Hae viimeistään 15.8.2022

Toimintamme laajentuessa etsimme työmaillemme pääkaupunkiseudulle hyviä ammattilaisia vastuunkantajiksi. KSBR:n laadukas työn jälki näkyy betonirakenteissa useilla eri toimialoilla, joista etenkin uusiutuva energia ja teollisuus kasvavat jatkuvasti. Lisäksi rakentamisen liiketoiminta on kasvussa Etelä-Suomessa, jossa olemme tunnettu osaaja parkkitalojen ja erikoiskohteiden toteutuksessa.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset tehtävät, innostavan ja kehittävän työympäristön, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Tule rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

HAEMME NYT:

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ
Etsimme laadukkaasta ja ympäristötietoisesta rakentamisesta kiinnostunutta työpäällikköä osaksi pientä ja varsin kansainvälistä moniprojektiympäristöä Vantaalle.

Työpäällikkönä osallistut osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan rakentamisen KVR-toteutuksiin ja vastaat hankkeiden johtamisesta ja resursseista sopimusneuvotteluista lopputarkastukseen. Hankkeesta riippuen monipuolisiin tehtäviisi voi kuulua projektijohdon, talouden suunnittelun ja kustannusten optimoinnin sekä hankinnan lisäksi myös esimerkiksi suunnittelun ohjausta. Rakennushankkeiden koko, läpimenoaika sekä tekninen haastavuus ovat merkittäviä. Sinulla onkin paitsi vastuu myös vapaus yhteensovittaa kaikki hankkeeseen liittyvät toiminnot ja toteuttaa hanke parhaaksi katsomallasi tavalla. Keskeisin tavoitteesi on varmistaa, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja hankkeet onnistuvat.

Teet työpäällikkönä tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa, joten viihdyt niin suomalaisen kannon nokassa kuin kansainvälisen asiakkaamme konttorilla. Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, käytännön pätevyyttä sekä aloitekykyä ja maalaisjärkeä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea kyky itsenäiseen ajatteluun ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Voit olla jo kokeneempi projektinhoitaja tai vasta urasi alkutaipaleella, ja olet innokas oppimaan uutta ja kehittymään.

Odotamme sinulta:

  • Teknistä opintotaustaa rakennusalalta
  • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta ja näyttöä vastuullisista tehtävistä

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Laaja-alaisen osaamisen, joka tukee erikoisosaamistasi
  • Alalla käytettävien suunnitteluohjelmien ja suunnitteluosaamisen tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

  • Matalan hierarkian työyhteisön, jossa kaikki jakavat samat työskentelyä ohjaavat arvot: välittämisen, luottamuksen, yhteistyön ja laadun.
  • Voimakkaasti kasvavan ja ripeästi kansainvälistyvän yrityksen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ihmisen kokoisessa yrityksessä.
  • Myös mahdollisuuden toimia ko. tehtävässäsi joltakin muulta toimistoltamme käsin. Tuolloin oletamme, että olet valmis liikkumaan.

Tulevan työkaverisi Markon työkokemuksista pysäköintitalon työmaalta voit lukea lisää täältä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Keski-Suomen Betonirakenne Oy:n rakentamisen toimialajohtaja Simo Särkelä, p. 0400 351 515, simo.sarkela(at)ksbr.fi

HAEMME MYÖS:

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA
Olet kokenut rakentamisen ammattilainen ja valmis työmaan itsenäiseksi vetäjäksi ja esimieheksi pääkaupunkiseudulle. Vastuullasi ovat työmaalla niin aikataulutus, laatu ja kustannukset kuin työturvallisuuskin. Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tutkintoa sekä viiden vuoden kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä.

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ
Vastaat työmaalla työnjohtajien ja työpäälliköiden kumppanina aikataulun, laadun ja kustannusten valvonnasta sekä raportoinnista. Osallistut myös työmaan hankintoihin yhdessä työpäällikön kanssa. Sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto ja 1–2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

VAATIVIEN BETONIRAKENTEIDEN TYÖNJOHTAJIA
Vastaat betonirakenteiden työn suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista sekä siitä, että hankkeet toteutuvat yrityksemme laatukriteereiden mukaisesti. Edellytämme vaativien tai poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden työnjohtajan Fise-pätevyyttä.

Hae paikkoja viimeistään 15.8.2022. Kätevin tapa on sähköinen hakemuksemme, joka löytyy tämän linkin takaa ja osoitteesta www.ksbr.fi. Lisätiedot: Toimialajohtaja Simo Särkelä, p. 0400 351 515, simo.sarkela(at)ksbr.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi