Kokeile kuukausi maksutta

Useita avoimia tehtäviä

Granlund Oy
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 13.6.2024 Hae viimeistään 19.8.2024

Rekrytoimme osaajia koko kesän

Granlund tarjoaa vaikuttavia uramahdollisuuksia talotekniikan, rakennuttamisen ja rakennesuunnittelun osaajille sekä energian ja vastuullisuuden asiantuntijoille.

Uusia tehtäviä aukeaa aina heinäkuun alkuviikoille asti. Rekrytoimme osaajia koko kesän.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae työkaveriksemme.

Mikäli juuri nyt ei löytynyt sinulle sopivaa tehtävää, liity uraverkostoomme, niin olemme yhteydessä heti, kun sellainen aukeaa.

Näin teemme mielestämme työelämästäsi paremman

Granlund on talotekniikan konkari yli 60 vuoden kokemuksella sekä talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja Suomessa. Meitä granlundilaisia on jo yli 1 400 ympäri Suomen.

Erinomainen maineemme työnantajana ei ole leukojen loksuttelua. Viimeisimpiä tuntoja henkilöstömme kokemuksesta pääset lukemaan täältä.

Seuraavat seikat voivat myös kiinnostaa sinua:

  • Me uskomme palkkatasa-arvoon ja reiluun palkkaukseen. Meillä on myös aina ollut tapana palkita hyvästä työstä ja onnistumisista. Viime vuonna jaoimme 3 miljoonaa euroa tulospalkkiona henkilöstöllemme -–palkkiomalliamme on joku kutsunutkin markkinoiden parhaimmaksi.
  • Mielesi vireänä ja työsi mielekkäänä pitävät projektiemme ja hankkeidemme laaja kirjo. Ja mikä parasta – me kuuntelemme, mitä haluat tehdä, ja missä olla mukana. Hienoa, eikö?
  • Kanssamme autat yhteiskuntaamme ottamaan merkittäviä yksittäisiä askelia vihreässä siirtymässä. Mielestämme meidän jokaisen työ on tärkeää.
  • Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Uskomme, että sinäkin viihdyt. Me välitämme toisistamme, mutta ennen kaikkea meillä on oikeasti hauskaa yhdessä.
  • Meitä yhdistää halu mennä eteenpäin. Jos laillamme etsit mielelläsi uusia ratkaisuja, tavoittelet erinomaista lopputulosta ja haluat nauttia matkasta, eipä kaltaistamme työpaikkaa ole mielestämme toista.

Tämän lisäksi meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat