Useita avoimia tehtäviä

Päivämäärät Julkaistu 30.8.2019 Hae viimeistään 13.9.2019

Olemme Rakennustyö Salmisella laajentaneet savolaislähtöistä toimintaamme Etelä-Suomeen ja nyt meillä on haussa tekijöitä alati kasvavaan tiimimme!

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus ja suoraviivai­suus. Tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Helsingin ja Uudenmaan alueella teemme pääasiassa liike- ja toimistotilojen korjausrakentamista maan tunnetuimmille brändeille.

ALUEJOHTAJA, ETELÄ-SUOMI

Vastaat Etelä-Suomen toimipisteemme johtamisesta budjetti- ja tulosvastuullisesti sekä hankit tarvittavia asiakkuuksia korjaus- ja uudisrakentamiseen hyvällä ja joustavalla palveluasenteella. Toimenkuva on uusi ja pääset johtamaan tiimiäsi sekä kehittämään Etelä-Suomen kasvavaa toimialuettamme yhdessä tiimisi kanssa. Toimit toimitusjohtajan alaisuudessa, mutta toimenkuvasi on itsenäinen ja se muokkautuu kasvun edetessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, ETELÄ-SUOMI

Vastaat korjaus- ja uudisrakentamisen laadukkaasta toteutuksesta asiakkaan odotukset täyttäen. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat aikataulullisen toteutuksen tuloksellisella ja työturvallisella läpiviennillä. Toimenkuva sisältää myös vetämäsi projektin laskenta- ja hankintatoimintaa, sekä mahdollisiin lisätöihin liittyvän koordinoinnin ja tulosvastuun. Edellytämme joustavuutta ja hyvää palveluasennetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Etelä-Suomen tehtävistä lisätietoja antaa:
Osmo Salminen, toimitusjohtaja, puh. 0400 606 076
Email: osmo.salminen[at]rakennustyo.net

TARJOUSLASKIJA, KUOPIO

Vastaat laskentakohteiden määrälaskennasta, hinnoittelusta sekä ennakkotarjousten pyytämisestä ja vertaamisesta. Olet järjestel­mällinen, etkä pelkää haasteita ja vastuuta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, yhteistyö kanssasi on helppoa. Ymmärrät palveluasenteen tärkeyden rakennusalalla.
Työt alkavat sopimuk­sen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nina Miettinen, puh. 050 375 3888
Email: nina.miettinen[at]rakennustyo.net

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, KUOPIO

Vastaat työkohteiden onnistumisesta aina ennakkosuunnittelusta kohteen luovutukseen saakka. Ymmärrät taloudellisen ja laadulli­sen sekä työturvallisen tavan työssäsi. Hakijoilta toivotaan rakennusmestari n tai -insinöörin tutkintoa ja aiempaa työkokemus­ta. Työkohteet ovat uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Matti Luostarinen, työpäällikkö, puh. 050 471 6459
Email: matti.luostarinen[at]rakennustyo.net

Tarkemmat kuvaukset tehtävistä: www.rakennustyo.net/rekrytointi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi