Useita avoimia tehtäviä

Päivämäärät Julkaistu 25.10.2019 Hae viimeistään 10.11.2019

Icopal Katto Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja kattojen, pihakansien ja siltojen vedeneristysurakointiin sekä kattojen huoltoihin. Autamme asiakkaitamme jo suunnitteluvaiheessa, jotta vedeneristyksille saadaan toimivimmat ratkaisut yksityiskohtia myöten. Palveluumme kuuluvat katto- ja vedeneristysurakointi, pihakansien, siltojen ja viherkattojen vedeneristykset, kuntotarkastukset ja -tutkimukset, kattoturvatuotteet, savunpoistoluukkujen asennukset ja tarkastukset, kattojen kausihuollot ja huoltosopimukset. 300 ammattilaisen joukolla palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Icopal Katto Oy on osa maailman johtavaa vedeneristysalan konsernia BMI Groupia. www.bmigroup.com

Haemme alan johtavien tuotteiden ja ratkaisujen myyntiin ja tuotantoon

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
Kuopion toimipaikkaamme

Myyntipäällikkö johtaa ja ohjaa urakointi- ja huoltopalveluiden myyntitoimintaa Itä-Suomen alueella. Myyntitiimi koostuu aluemyynti- ja projektipäälliköistä sekä tarjouslaskennasta ja toimii tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimien kanssa. Vastuualue kattaa Kuopion, Mikkelin, Lahden, Kouvolan ja Imatran toimipaikkojen myyntitoiminnan johtamisen. Avainasiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistönomistajat ja taloyhtiöt.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Turun toimipaikkaamme

Projektipäällikkö vastaa urakka- ja huoltokohteiden myynnistä, urakkasopimuksista, kohteiden toteutuksen suunnittelusta yhdessä tuotantotiimien ja asiakkaidemme kanssa Lounais-Suomen ja Satakunnan talousalueilla.

TYÖNJOHTAJAA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
Jyväskylän toimipaikkaamme

Työnjohtaja/projektipäällikkö vastaa työmaiden, urakoiden ja huoltokohteiden käytännön toteutuksesta sovitun budjetin, aikataulun, laadun sekä työturvallisuuden mukaisesti. Ohjaat sujuvasti työmaiden toimintaa aloituksesta luovutukseen. Ratkaiset tekniset kysymykset ja järjestät tavarat ja asentajat oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, dokumentoit riittävästi ja käytät IT-järjestelmiä sujuvasti.

Tehtävissä edellytämme rakennusalan tuntemusta ja koulutusta, kokemusta rakentamisen palvelujen myynnistä ja/tai tuotannosta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja halua kehittyä. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi, ammattitaitoisen organisaation tuen sekä erinomaiset tuotteet, vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut.

Hae tehtäviin 10.11.2019 mennessä nettisivujemme kautta osoitteessa icopal.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Tehtävät edellyttävät liikkumista alueen työmailla ja asiakkaissa. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Juha Leppänen, juha.leppanen@bmigroup.com, puh. 040 193 7696.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi