Useita avoimia tehtäviä

A-Insinöörit
Sijainti Espoo, Oulu, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2020 Hae viimeistään 17.4.2020

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Haemme nyt

Rakennusteknisten töiden valvoja/päävalvoja, Espoo

Vastaat rakennushankkeissa valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta valvontatyöstä tai työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Valvontatehtäväsi voimme räätälöidä kokemuksesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Arvostamme sinussa erityisesti teknistä osaamista, oma-aloitteisuutta sekä palvelu- ja kehityshenkisyyttä. Sitoudut hankkeeseen ja haluat oppia tuntemaan asiakkaamme sekä heidän tapansa toimia. Olet kuin kotonasi rakennustyömaalla ja kykenet ratkaisemaan visaisia pähkinöitä yhdessä muun hankeorganisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle nyt ainutlaatuisen tilaisuuden menestyä. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimintaamme ja tulet varmuudella vaikuttumaan henkilöstömme innokkuudesta yhdessä tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rakennuttajapäällikkö Ossi-Mikko Niemelä, puh. 040 749 8855,
ossi-mikko.niemela@ains.fi

 

Rakennuttajainsinööri, Oulu

Vastaat monipuolisten rakennushankkeiden projektinjohto- ja rakennuttamistehtävistä osana rakennuttamistiimiä. Lopullinen tehtävänkuva ja vastuu riippuu osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Toivomme, että sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusalalta.

Arvostamme vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta, kykyä hoitaa asiat loppuun saakka ja sosiaalisia taitoja. Tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden päästä mukaan kehittymään monipuolisten ja haastavien projektien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, puh. 050 058 1260, ari-matti.jankala@ains.fi

Rakennuttamisjohtaja Jari Ojala, puh. 050 440 8720, jari.ojala@ains.fi

 

Kustannusasiantuntija/Kustannuslaskija/Määrälaskija,

Espoo, Tampere, Turku

Vastaat monipuolisten rakennushankkeiden kustannussuunnittelu-, kustannuslaskenta- tai määrälaskentatehtävistä osana kustannuslaskentatiimiä. Toivomme sinulta teknistä rakennusalan peruskoulutusta ja mahdollisesti kokemusta rakennusalalta. Lopullinen tehtäväsi määräytyy aikaisemman työurasi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella.

Arvostamme vastuuntuntoa, aloitekykyä, keskittymiskykyä ja taitoa kuunnella asiakasta. Tarjoamme ammattitaitoisen ja tukea antavan tiimin sekä viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja Rami Valtonen, puh. 050 552 0033, rami.valtonen@ains.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n 17.4.2020 mennessä osoitteessa www.ains.fi/rekrytointi.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi