Useita avoimia tehtäviä

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 24.4.2020 Hae viimeistään 15.5.2020

Haemme Kuopioon

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA JA TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Olet kustannustehokas, kehityshaluinen ja vastuulliseen työhön kykenevä oikean asenteen omaava tiimipelaaja. Rakennusalan ammattilaisena arvostat laatua ja työturvallisuutta. Sinulla on rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko) sekä vähintään 3 vuoden kokemusta talonrakennusalalta. Lisätietoja: Työpäällikkö Mika Paavilainen puh. 040 549 4889. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.5.2020  mennessä mika.paavilainen@jalon.fi.

Pääkaupunkiseudulle

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ JA TYÖMAAINSINÖÖRIÄ

Työpäällikkönä vastaat kohteittesi taloudellisesta ja aikataulullisesta toteutuksesta työmaiden toimihenkilöiden esimiehenä. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta työpäällikön tehtävistä tai pitempää kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Työmaainsinöörinä vastaat työmaan laadunhallinnan, hankinnan ja kustannusseurannan valmistelusta ja toteutuksesta muun organisaation ja sidosryhmien kanssa. Lisätietoja: Tekninen johtaja Seppo Savolainen, puh. 044 750 4021 tai projektipäällikkö Niko Siikonen, puh. 040 526 8035. Hakemukset 15.5.2020 mennessä sähköpostilla seppo.savolainen@jalon.fi tai niko.siikonen@jalon.fi.

Priimaa kaikilta kanteilta jalon.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi