Useita avoimia tehtäviä

MaxBuild Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 14.8.2020 Hae viimeistään 28.8.2020

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME VAIKUTTAVAA MENESTYSTARINAA!

Haemme vahvistuksia osaavaan joukkueeseemme

RUNKOTYÖNJOHTAJA

Runkotyönjohtajana vastaat työn etenemisestä ja aikataulutuksesta. Toimit yhteistyössä alihankkijoiden, runkourakoitsijan ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat Tapiolan Feenixin parkkihallin sekä kerrostalojen runkovaiheesta ja sinulla on jo kokemusta runkotöiden johtamisesta/valvomisesta. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta rakennusmestarin tai runkomestarin tehtävistä.

VANHEMPI TYÖVAIHEMESTARI

Vanhempana työvaihemestarina vastaat omista työvaiheistasi laajoja kokonaisuuksia halliten ja työturvallisuudesta huolehtien. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työnjäljen. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta työvaihemestarin tehtävistä.

NUOREMPI TYÖVAIHEMESTARI

Nuorempana työvaihemestarina vastaat omasta työvaiheestasi huolehtien työturvallisuudesta. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työnjäljen. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta työvaihemestarin tehtävistä.

TAPIOLAN FEENIX

Tapiolan Feenix-hanke rakentuu Espoon Tapiolan keskustaan vaiheittain vuosina 2020-2023. Hanke koostuu yhdestä 2-kerroksisesta parkkihallista ja kolmesta asunto-osakeyhtiöstä. Hankkeeseen tulee yhteensä n. 200-230 asuntoa, n. 13 500 as m², n. 700 m² liiketiloja, n. 7000 m² parkkihalli sekä erillisiä tiloja Espoon kaupungin ja asukkaiden käyttöön.

Jos haluat olla mukana toteuttamassa hanketta lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi viimeistään 28.08.2020. Lisätietoja: Kristo Herold, p. 040 550 4371

Lähetäthän hakemuksen pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

KORJAUSRAKENTAMINEN

Huom! Onko korjausrakentaminen intohimosi? Haemme tuotantoinsinööriä ja työmaainsinööriä voimakkaasti kasvavaan liiketoimintaamme MaxBuild korjausrakentaminen Oy:öön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: rekry@maxbuild.fi viimeistään 28.08.2020. Lisätietoja: Kristo Herold, p. 040 550 4371

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi