Useita avoimia tehtäviä

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 4.9.2020 Hae viimeistään 17.9.2020

Tervetuloa mukavuusalueelle!

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 200 on omaa henkilökuntaa. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät edut, mukavan työyhteisön sekä arkea sujuvoittavat toimintatavat. Tule mukaan!

Etsimme pääkaupunkiseudulle

Työnjohtajia
Pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella. Työskentelet kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen.
Lisätietoja antaa rakennusjohtaja Juha Klami arkisin klo 15-16 välillä puh. 040 675 5565.

Tuotantoinsinöörejä
Työskentelet työmaalla ja tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta. Lisäksi teet hankkeesta riippuen yhteistyössä työmaapäällikön kanssa hankinta-, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja valvontaa.
Lisätietoja antaa urakointijohtaja Jouni Laukkarinen arkisin klo 15-16 välillä puh. 040 526 0624.

Etsimme Ouluun

Työmaapäälliköitä
Toimit työmaasi vastaavana työnjohtajana johtaen tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Työmaalla toimit muiden työmaatoimihenkilöiden esimiehenä ja tukenasi on työpäällikkö.
Lisätietoja antaa työpäällikkö Mikko Karvonen arkisin klo 14-15 välillä puh. 044 720 4499.

Työvaihemestareita
Pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella. Työskentelet kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen.
Lisätietoja antaa työpäällikkö Mikko Karvonen arkisin klo 14-15 välillä puh. 044 720 4499.

Asuntomyyjää
Toimit avainroolissa Oulun oman asuntomyynnin toteuttajana ja olet ensimmäinen asuntomyyjämme. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja kehittymään edelleen ainutlaatuisessa kasvavassa asuntomyynnin ympäristössä rakennusalan johtavien osaajien kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Ari Loukkola arkisin klo 15-16 välillä puh. 040 094 2890.

Katso lisätietoja tehtävistä ja täytä hakemus täällä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi