Liikenteen ja kestävän liikkumisen asiantuntijoita Smart Mobility -yksikköömme pk-seudulle ja Tampereelle

Ramboll Finland Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 8.10.2020 Hae viimeistään 1.11.2020
Haemme liikenteen ja kestävän liikkumisen asiantuntijoita Smart Mobility -yksikköömme pk-seudulla ja Tampereella

Mitä tulevaisuuden liikkuminen on? Liikkuminen ja liikennesuunnittelu kokonaisuutena ovat suurten haasteiden ja muutosten edessä. Ilmastomuutoksen hillintä, teknologian ja datan mahdollisuudet sekä kestävän liikkumisen murros kaupunkiliikenteen suunnittelussa avaavat mahdollisuuksia uudelle ja ennakkoluulottomalle ajattelulle. Jos haluat olla löytämässä vastausta kysymykseen osana innovatiivista ja kansainvälistä Smart Mobility -tiimiä ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Inviting bright minds

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Smart Mobility- osaajien joukkoon

Rambollin Smart Mobility tarjoaa monipuolisia älykkään ja turvallisen liikkumisen suunnittelupalveluja. Me ratkaisemme uudet liikkumisen haasteet kokonaisvaltaisesti yhdistäen vahvan teknisen osaamisemme kaikkiin liikennemuotoihin ja liikennealan vaatimuksiin. Kehitämme toimialaa aktiivisesti ja viime vuosina olemme kasvaneet Suomen johtavaksi toimijaksi. Meiltä löytyy Suomen parhaat osaajat sekä alan mielenkiintoisimmat hankkeet. Olemme alan edelläkävijä, jonka menestyksen takana on tyytyväiset asiakkaat ja sitoutunut henkilöstö.

Etsimme useampaa asiantuntijaa tällä hetkellä Espooseen sekä Tampereelle. Ohessa linkit avoimiin työpaikkoihimme:

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta (ks linkit jokaisesta avoimesta paikasta). Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 1.11.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi