Useita avoimia tehtäviä

A-Insinöörit
Sijainti Espoo, Kuopio, Oulu, Turku
Päivämäärät Julkaistu 30.10.2020 Hae viimeistään 16.11.2020

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon! Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Haemme rakennuttamisen asiantuntijoita Espooseen, Turkuun, Ouluun ja Kuopioon

Projektipäällikkö, Espoo
Vastaat itsenäisesti ja muun rakennuttamisen henkilöstön tuella rakennushankkeiden projektinjohto- ja rakennuttamistehtävistä. Sinulla on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja tarjoustoimintaan.
Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on jo kokemusta suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä. Tehtävänkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

LVIA-töiden asiantuntija/-valvoja, Espoo
Vastaat rakennushankkeiden LVIA-asiantuntija ja -valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi insinööri tai teknikko, ja olet toiminut urakoitsijan palveluksessa työnjohtajana tai LVIA-suunnittelijana tai rakennuttajaorganisaation LVIA-asiantuntijana/-valvojana. Tehtävänkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

Rakennusteknisten töiden valvoja, Espoo ja Oulu
Vastaat rakennushankkeissa valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta valvontatyöstä tai työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Valvontatehtäväsi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

Kustannuslaskija/-asiantuntija, Espoo, Turku ja Kuopio
Vastaat monipuolisten rakennushankkeiden kustannussuunnittelu-, kustannuslaskenta- tai määrälaskentatehtävistä osana kustannuslaskentatiimiä. Espoon toimipisteeseen haemme henkilöä, joka työskentelee mielellään aktiivisesti asiakasrajapinnassa.

Toivomme sinulta teknistä rakennusalan peruskoulutusta ja mahdollisesti kokemusta rakennusalalta. Lopullinen tehtäväsi määräytyy aikaisemman työurasi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella.

Arvostamme vastuuntuntoa, aloitekykyä, keskittymiskykyä ja taitoa kuunnella asiakasta. Tarjoamme ammattitaitoisen ja tukea antavan tiimin sekä viihtyisän työympäristön ja mielenkiintoiset hankkeet.

Lähetä 16.11.2020 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteessa www.ains.fi/rekrytointi

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Espoo (projektipäällikön, LVIA-töiden asiantuntijan/-valvojan ja rakennusteknisten töiden valvojan tehtävät): Rakennuttamisjohtaja Anssi Ticklén, +358401377765, Anssi.Ticklen@ains.fi

Oulu (rakennusteknisten töiden valvojan tehtävät): Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, +358 50 058 1260, ari-matti.jankala@ains.fi

Espoo, Turku ja Kuopio (kustannuslaskijan/-asiantuntijan tehtävät):
Yksikönjohtaja Rami Valtonen, puh. 050 552 0033, rami.valtonen@ains.fi

 

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi