Useita avoimia tehtäviä

Rakennustyö Salminen Oy
Sijainti Helsinki, Kuopio, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 5.2.2021 Hae viimeistään 22.2.2021

Kasvuyrityksessämme on haku päällä

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA HELSINKIIN

Tehtävä edellyttää rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI) ja vuosien työkokemusta vastaavana työnjohtajana. Kohteet voivat vaihdella peruskorjauskohteista uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa. Toimit työmaan johdossa vastaten aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteista. Vastaat työturvallisuuden ja siisteyden toteutumisesta. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja palveluasenne tekevät sinusta tiimipelaajamme. Hyvin luovutettu työmaa on sinulle uuden työmaan alku. Olethan valmis liikkumaan Etelä-Suomen alueella. Työsuhde on vakituinen.

LASKENTAPÄÄLLIKKÖ / LASKENTAINSINÖÖRI HELSINKIIN

Vastaat yksikön laskentakohteiden määrälaskennasta, hinnoittelusta sekä ennakkotarjousten pyytämisestä ja vertailusta. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja aiempaa työkokemusta tarjouslaskennan tehtävästä. Tehtävä vaatii terävää ja idearikasta ajattelua, motivoitunutta ja vastuullista asennetta sekä järjestelmällisyyttä. Ymmärrät palveluasenteen tärkeyden ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Laadimme tarjouksia uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Tehtävä on uusi ja toimipaikkana on Helsinki. Olethan valmis liikkumaan laskentakohteissa Etelä-Suomen talousalueella. Tarkempi tehtävänimike muodostetaan osaamisesi ja työkokemuksesi kautta. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja Helsingin tehtävistä antaa:
projektijohtaja Harri Romppanen, puh. 0500 703 954 / harri.romppanen@rakennustyo.net


Tee haku 22.2.2021 mennessä.
Lähetä luottamuksellisesti vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse harri.romppanen@rakennustyo.net
Kirjoita sähköpostin aihekenttään haettava tehtävä:
VASTAAVA TYÖNJOHTAJA HELSINKI
LASKENTAPÄÄLLIKKÖ / LASKENTAINSINÖÖRI HELSINKI

Hakuajan jälkeen Etelä-Suomen tiimi käy kaikki hakemukset läpi. Parhaat valitaan haastatteluun ja
valinnan jälkeen tiedotamme Rekrytointi-sivullamme, kun paikat on täytetty.

 

LASKENTAPÄÄLLIKKÖ / LASKENTAINSINÖÖRI OULUUN

Vastaat yksikön laskentakohteiden määrälaskennasta, hinnoittelusta sekä ennakkotarjousten pyytämisestä ja vertailusta. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja aiempaa työkokemusta tarjouslaskennan tehtävästä. Tehtävä vaatii terävää ja idearikasta ajattelua, motivoitunutta ja vastuullista asennetta sekä järjestelmällisyyttä. Ymmärrät palveluasenteen tärkeyden ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Laadimme tarjouksia uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Tehtävä on uusi ja toimipaikkana on Oulu. Tarkempi tehtävänimike muodostetaan osaamisesi ja työkokemuksesi kautta. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja Oulun tehtävästä antaa:
aluejohtaja Juuso Keinänen, puh. 050 576 2760 / juuso.keinanen@rakennustyo.net

Tee haku 22.2.2021 mennessä.
Lähetä luottamuksellisesti vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse juuso.keinanen@rakennustyo.net
Kirjoita sähköpostin aihekenttään: LASKENTAPÄÄLLIKKÖ / LASKENTAINSINÖÖRI OULU

Hakuajan jälkeen Oulun aluejohtaja käy kaikki hakemukset läpi. Parhaat valitaan haastatteluun ja valinnan jälkeen tiedotamme Rekrytointi-sivullamme, kun paikka on täytetty.

 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA KUOPIOON

Tehtävä edellyttää rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI) ja vuosien työkokemusta vastaavana työnjohtajana. Kohteet voivat vaihdella peruskorjauskohteista uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa. Toimit työmaan johdossa vastaten aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteista. Vastaat työturvallisuuden ja siisteyden toteutumisesta. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja palveluasenne tekevät sinusta tiimipelaajamme. Hyvin luovutettu työmaa on sinulle uuden työmaan alku. Olethan valmis liikkumaan Kuopion talousalueella. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
työpäällikkö Matti Luostarinen, puh. 050 471 6459 / matti.luostarinen@rakennustyo.net

Tee haku 22.2.2021 mennessä. Lähetä luottamuksellisesti vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse matti.luostarinen@rakennustyo.net
Kirjoita sähköpostin aihekenttään: VASTAAVA TYÖNJOHTAJA KUOPIO

Hakuajan jälkeen työpäällikkö käy kaikki hakemukset läpi. Parhaat valitaan haastatteluun ja valinnan jälkeen tiedotamme Rekrytointi-sivullamme, kun paikat on täytetty.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi