Useita avoimia tehtäviä, päällystys ja infrarakentaminen

Peab Industri Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

Etsimme nyt joukkoomme

  • työnjohtoa ja työmaapäälliköitä asfaltoinnin pariin ympäri Suomen, eritoten Vaasaan
  • infrarakentamisen työmaapäällikköä pk-seudulle
  • infrarakentamisen työmaapäällikköä Ouluun
  • infrarakentamisen työmaapäällikköä joko Lappeenrannan, Lahden, Jyväskylän tai Tampereen konttorille
  • kiviasentajia Kuopioon
  • vaunuporaria Etelä-Suomen alueelle

Hae tehtäviin viimeistään 28.2.2021 lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi.

Työnjohtajia ja työmaapäälliköitä asfaltointiin

Haemme nyt työnjohtoa ja työmaapäälliköitä asfaltoinnin pariin ympäri Suomea. Eritoten haussa on työmaapäällikkö Vaasaan. Päällystyksen työmaapäällikkönä olet tärkeässä asemassa töiden suunnitelmien mukaisesta toteutumisesta. Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana hankkeen työnjohtoa. Tehtäviisi kuuluu mm. lähiesimiehenä toimiminen työmaalla, ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelu, aikataulujen ja taloudellisten tavoitteiden varmistaminen sekä työturvallisuudesta ja laadusta huolehtiminen. Tuet myös tarvittaessa myyntipäälliköitämme tarjouslaskennassa.

Hakijoilta odotamme ymmärrystä ja tietämystä alasta ja sen tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (rakennusmestari/rakennusinsinööri). Voit olla hiljattain valmistunut, tai omata jo kokemusta esimiestehtävistä. Myös kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi. Et pelkää työn tavoitteellisuutta ja tulosvastuuta, ja sinulla on aikaansaava ja päättäväinen työote. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Hallitset hyvin laajojakin kokonaisuuksia ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Lisätietoja antaa levitystoiminnan johtaja Arto Heikkinen, puh. 040 070 3367, arto.heikkinen@peabasfalt.fi

Vaasan tehtävästä lisätietoja antaa vastaava työmaapäällikkö Asko Kallio, puh. 040 026 1239, asko.kallio@peabasfalt.fi

Työmaapäälliköitä infrarakentamiseen

Etsimme nyt infrarakentamisen työmaapäälliköitä vakituisiin työsuhteisiin pk-seudulle (toimipiste Helsingissä), Pohjois-Suomeen (toimipiste Oulussa) ja Keski-Suomen alueelle (toimipiste joko Lappeenrannassa, Lahdessa, Jyväskylässä tai Tampereella).

Infrarakentamisen työmaapäällikkönä vastaat monipuolisten infra- ja pohjarakennustyömaiden kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toteutuksesta työmaan suunnitteluvaiheesta luovutukseen. Lisäksi toimit tarvittaessa esimiehenä omalle työmaaorganisaatiollesi, johdat työmaan alihankkijaverkostoa sekä vastaat työmaiden työturvallisuudesta.

Odotamme sinulta alan teknillistä koulutusta (rakennusmestari, DI, insinööri AMK) ja vähintään kahden vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Sinulla on myös tietämystä ja ymmärrystä infrarakentamisesta. Lisäksi rakennusalan pätevyydet (FISE yms.) nähdään tehtävässä eduksi. Toivomme sinun omaavan myös hyvän paineensietokyvyn sekä aikaansaavan ja päättäväisen työotteen. Työt sijaitsevat laajalti yli kuntarajojen, joten B-ajokorttia ja omaa autoa edellytetään.

Lisätietoja antaa:
Pk-seutu: aluepäällikkö Ville Oksala, puh. 050 350 8103, ville.oksala@peabasfalt.fi
Oulu: aluepäällikkö Taneli Seppälä, puh. 050 577 1521, taneli.seppala@peabasfalt.fi
Muu Suomi: aluepäällikkö Jarkko Kupiainen, puh. 040 824 7915, jarkko.kupiainen@peabasfalt.fi

Kiviasentajia

Etsimme kiviasentajia määräaikaiseen työsuhteeseen Peab Asfalt -liiketoimintaan. Tehtäviisi kuuluvat betonisten ja graniittisten päällyste- ja reunakivien asennustyöt. Työn arvioitu kesto on päällystyskausi 2021, ja työn arvioidaan alkavan toukokuussa 2021. Päätoimipaikka on Kuopio, mutta kyseessä on matkustusta vaativa työ, sillä työkohteet sijaitsevat pääasiassa Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomen alueella.

Sinulta odotamme ymmärrystä ja tietämystä alasta ja sen tehtävistä. Omaat hyvät käden taidot ja halun oppia ja kehittyä työssä, sekä positiivista asennetta työn tekemiseen. Sinulta löytyy myös joustavuutta kausityön vaatimiin haasteisiin. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja työskentelet hyvin ryhmässä.

Aiempi kokemus kivitöistä ja/tai alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja antaa työmaapäällikkö Toni Ylönen, puh. 040 590 3157, toni.ylonen@peabasfalt.fi

Vaunuporari

Haemme vaunuporaria Etelä-Suomen alueelle. Tehtäviisi kuuluu vaunuporarin työtehtävät, mutta olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi myös muiden tehtävien parissa. Käytössä olevat poravaunut ovat Sandvik DX 780 ja Atlas Copco T40 -mallia. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista, ja tehtävä on vakituinen.

Sinulta odotamme vankkaa ammattitaitoa vaunuporarin tehtävästä ja hoidat työsi turvallisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Olet joukkuepelaaja ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on vähintään 5 vuotta monipuolista kokemusta vaunuporarin työtehtävistä.

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Asko Kivimäki, puh. 0400 8723 66, asko.kivimaki@swerock.com

 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.peab.fiwww.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi