Useita suunnittelijoita, mallintajia ja projektipäälliköitä

IdeaStructura Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 12.8.2021 Hae viimeistään 31.8.2021

Voiko jossain olla mukavampaa?

-Kyllä voi!

Tarjoamme monimuotoisia tehtäviä ja kohteita uudiskohteiden rakennesuunnittelun parissa ympäri Suomea. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus ottaa ja saada vastuuta toiveiden ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme myös laajat henkilöstöedut, jotka kuuluvat jokaiselle työntekijällemme tehtävästä riippumatta!

Meillä on jatkuvasti käynnissä useita mielenkiintoisia projekteja, joiden koko vaihtelee pienemmistä täsmätoimeksiannoista aina kymmenien tuhansien neliöiden hankkeisiin. Haemme nyt lähes 100 idisläisen joukkoon lisää suunnittelijoita, mallintajia sekä projektipäälliköitä eri paikkakunnillemme.

Uudisrakentamisen saralla teemme suunnittelua puu-, betoni- ja teräsrunkoisiin rakennuksiin. Meillä pääset kehittämään ja halutessasi myös laajentamaan osaamistasi, sillä emme laita ketään laareihin esimerkiksi rakennusmateriaalien suhteen. Voit työskennellä itsenäisesti tai ohjata myös muita – räätälöidään tehtävänkuva juuri sinulle sopivaksi kokemustaustasi ja kiinnostuksesi mukaan! Tukenasi ovat vahvat ja osaavat rakennesuunnittelun ammattilaiset sekä kaikki ajantasaisimmat suunnittelu – ja viestintäohjelmat.

Lue lisää meistä ja ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan mitä voisimme tarjota juuri sinulle. Voit myös käydä tutustumassa vaikka Teemun kokemuksiin nettisivuillamme >

Tule sinä haastattelemaan meitä! Täältä lisää meistä ja kohteistamme >

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Sami Karvinen
sami.karvinen(at)ideastructura.com
puh. 050 581 6278

Ota rohkeasti yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi