Useita työpaikkoja

Päivämäärät Julkaistu 26.10.2018 Hae viimeistään 1.1.1970

MIELENKIINTOISIA MAHDOLLISUUKSIA
AMMATTILAISILLE!

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja etsimme nyt energiseen joukkoomme vahvistuksia.

Sillanrakentamisen työpäällikköä, vastaavia mestareita ja sillanrakentamisen muita ammattilaisia

Toivomme työpäälliköllä olevan kokemusta sillanrakentamisesta, siltatekniikan osaamista ja markkinointihenkinen työskentelytapa.

Siltarakentamisen vastaavan mestarin tehtävään valittavilla henkilöillä toivomme olevan rakennusmestarin tai -insinöörin (AMK) koulutus, 1. luokan tai erittäin vaativa -luokan betonityönjohtajan pätevyys, siltojen vedeneristystöiden työnjohtajan pätevyys sekä 5-10 vuoden kokemus siltavastaavana toimimisesta.

Lisäksi haemme sillanrakentamisen työmaainsinöörejä ja työnjohtajia.

Infrarakentamisen vastaavia työjohtajia ja -työmaainsinöörejä

Infrarakentamisen vastaavalla työnjohtajalla toivomme olevan rakennusmestarin tai -insinöörin (AMK) koulutus ja vähintään 5 vuoden kokemus työmaavastaavana toimimisesta.

Työmaainsinööreille tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia kehittyä haluamaansa suuntaan.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja itsenäisissä työtehtävissä, joissa palkkaus vastaa työn tuloksia. Meillä ei ole kohokuvioituja käyntikortteja eikä latteautomaattia, mutta meillä on hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt
ja tulevaisuudessa.

Vaikka kokemusvuotesi eivät vielä täyttyisi, hae meille ja kasvatamme
sinusta alan ammattilaisen.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele tekniselle johtajalle Pertti Heiniselle puh. 050 559 6319 ja jutellaan lisää. Tavoitat Pertin myös sähköpostilla, pertti.heininen@grk.fi. Haku päättyy 16.11.2018. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävät heti niihin sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi