Uusi vuosi – uusi työ? Haussa vastaavia työnjohtajia

Enersense
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 17.12.2020 Hae viimeistään 24.1.2021

Uusi vuosi ja uudet tuulet puhaltavat. Mietitkö urallasi seuraavaa askelta? Tässä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat siirtyä työnjohtajan tehtävistä suurempiin saappaisiin Vastaavan tehtäviin. Sopiva tausta on henkilöllä, jolla on työnjohdon kokemusta n. 4-5 vuotta valmistumisen jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit parhaillaan toimia Vastaavana mestarina, ja haluat kartoittaa muita mahdollisuuksia esim. yrityksiin, joissa on hyvä työilmapiiri ja hyvä rakentamisen laatu.

Viimeisen 12 kuukauden aikana (koronasta huolimatta) on kauttamme työllistynyt jo 49 toimihenkilöä rakennusalan eri tehtäviin. Onnistumisprosenttimme rekrytoinneissa on ollut 97%. Tiedämme, että työpaikan muutos on iso päätös ja teemme parhaamme, että vaihdos onnistuu hyvin. Aloitukset on sovittavissa joustavasti tammi-helmikuussa tai kevään aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävät ovat vakituisia.Meillä on parhaillaan useampi rakennusalan yritys, jotka hakevat kauttamme Vastaavaa työnjohtajaa / Vastaavaa mestaria. Yritykset ovat kooltaan 35-500 M€ liikevaihdoltaan. Osa yrityksistä on keskittynyt korjausrakentamiseen ja osa uudisrakentamiseen Pääkaupunkiseudulla. Valitsemme yhteistyökumppanimme ja tarkistamme mm. yrityksen taloustiedot ennen kuin lähdemme tekemään rekrytointeja. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että sana lähtee liikkeelle työnhaustasi, hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Toimimme yhteistyössä hakijan kanssa ja sinä teet valinnan siitä, millaisesta yrityksestä olet työnantajana kiinnostunut.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja / työmaapäällikkö uudis- tai korjausrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
– Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
– n. 4-5 vuoden kokemus työnjohdosta ja halu hakea Vastaavan työnjohtajan pätevyyttä jatkossa tai vaihtoehtoisesti toimit jo Vastaavana työnjohtajana
– Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa.
– Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:
– Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
– Mahdollisuuden edetä urallasi.
– Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
– Reilun palkkauksen.
– Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Meille saa soittaa tai lähettää viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 24.1.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.Vuosittain 50 rakennusalan toimihenkilöä löytää kauttamme uuden työpaikan.

Kun otat yhteyttä, lupaamme sinulle:
– Paljon työmahdollisuuksia – Löydät asiakasyritystemme julkiset ja piilotyöpaikat
– Monipuolisia urapolkuja – Tavoitat kauttamme erikokoisia yrityksiä, keskisuurista isoihin
– Onnistuneita matcheja – rekrytointien onnistumisprosenttimme on 97 %
– Laadukkaat asiakasyritykset – Tunnemme asiakkaamme, tarkistamme taustat ja taloustiedot
– Osaavat rekrytoijat – Tunnemme toimialan vuosien kokemuksella
– Luotettavaa toimintaa – Emme lähetä tietojasi eteenpäin tai hiisku työnhaustasi muille
– Mutkaton meininki – Voit aina olla meihin yhteydessä, autamme mielellämme
– Säästät aikaa ja hermojasi – Yksi yhteydenotto ja me hoidamme loput

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi