Vahinkopäällikkö, omaisuuden ja toiminnan korvauspalvelut

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 28.1.2021 Hae viimeistään 10.2.2021

Haemme Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaiden omaisuuden ja toiminnan korvauspalveluihin Turkuun vahinkopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vahinkopäällikkönä vastaat oman toiminta-alueesi yritys- ja yhteisöasiakkaiden sekä henkilöasiakkaiden suurten omaisuus-, vastuu- ja ympäristövahinkojen vahinkotarkastuksesta. Selvität tapahtuneen vahingon syyn ja laajuuden sekä huolehdit vahinkojen hoidosta ja asiakasneuvonnasta vahingon jälkeen. Varmistat osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen korvausprosessin aikana yhdessä riskipäällikön sekä myynnin johdon kanssa. Vastaat osaltasi korvausohjeiden noudattamisesta alueella sekä korvaustoimen jatkuva laadun ja tehokkuuden parantamisesta yhdessä riskipäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös korjauskumppaniverkoston ohjaus sekä kumppaneiden portfolion kehittymisen seuranta.

Odotuksemme sinulle

Olet vastuullinen ja ratkaisukeskeinen toimija, ja olet tottunut työskentelemään samanaikaisesti useiden eri asiakasprojektien parissa. Olet tehokas myös paineen alla ja muutostilanteissa, ja toimit varmoin ottein ja yhteistyötä edistäen kaikissa asiakaskohtaamisissa. Viestintätaitosi ovat sekä kirjallisesti että suullisesti erinomaiset ja pystyt kiteyttämään sisältöä ymmärrettävästi ja napakasti. Tuot mielelläsi esiin kehitysideoita ja sinulla on kykyä uudistaa ja uudistua.

Etsimme hakemuksestasi näyttöä erityisesti seuraavista osaamisalueista:

  • Vahinkovakuutusliiketoiminnan, eri vakuutuslajien sekä riskienhallinnan menetelmien ja tarkastusprosessien hyvää tuntemusta
  • Teknistä koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari) sekä työkokemusta rakentamisesta muutaman vuoden ajalta
  • Kustannuslaskennan hallintaa sekä eri tuotannollisten toimialojen tuntemusta
  • Sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Miksi Pohjola Vakuutus – mitä me voimme tarjota sinulle? 

Täällä sinua kollegaksi odottaa hyvällä yhteishengellä varustettu asiantuntijaporukka. Tiimiisi saat työstään onnistuneita alan ammattilaisia, jotka tukevat sinua kehittymisessäsi ja kannustavat ottamaan lisää vastuuta osaamisesi karttuessa. Työskentelemme itseohjautuvasti, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevatkin usein työnsä parhaaksi puoleksi juuri työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä.

Henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Haethan tehtävään viimeistään keskiviikkoon 10.2.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi täältä >. Jos taas haluat kuulla vielä lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkömme Kari Kesti kari.kesti(a)pohjola.fi tai  +358 40 053 3052 kertoo sinulle mielellään lisää.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi