Valvoja

Päivämäärät Julkaistu 15.10.2018 Hae viimeistään 12.11.2018

Swecon rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden asiantuntijat toimivat infra-, talo- ja teollisuustoimialoilla sekä terveydenhuoltosektorilla. Suurimpia käynnissä olevia hankkeitamme ovat mm. Länsimetro, Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo sekä Kainuun Uusi Sairaala -allianssi. Tilaajinamme Pirkanmaalla toimivat mm. PSHP, Tampereen Tilapalvelu Oy sekä useat yksityissektorin toimijat. Sweco on Suomen johtava rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluiden tarjoaja.

Haemme Tampereelle
VALVOJAA

talonrakennushankkeisiin, jotka voivat olla talo-, teollisuus- tai terveydenhuollon sektoreilta. Rakennustöiden valvojana vastaat kohteiden valvonnasta ja ohjaat taloteknisten töiden valvojia.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on työkokemusta rakennusalalta vähintään viisi vuotta. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja työskentelyotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen. Aikaisempi kokemus rakennustöiden valvojan tehtävistä tai työnjohdosta sekä valvojan pätevyys katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antavat Hannu Kokkonen, hannu.kokkonen@sweco.fi, puh. 040 8349 520 (15-16) sekä Tom Eriksson, tom.eriksson@sweco.fi, puh. 050 026 3150.

Hakuaika päättyy 12.11.2018. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tästä >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi