Valvoja

Päivämäärät Julkaistu 29.10.2019 Hae viimeistään 11.11.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin valvojia valvomaan tilaajiemme talonrakennushankkeita. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Tehtäväsi on taustasi mukaan rakennus-, LVI- tai sähkötyönvalvontaa. Työsi kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa.

Arvostamme:

  • kokemusta rakennusalasta
  • rakennusmestarin, rakennus-, LVI- tai sähköinsinöörin tai -teknikon tutkintoa
  • hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  • ammattimaista ja sitoutuvaa otetta työhön
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työhön
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia
  • valvojapätevyys on iso plussa!

 

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja hienon mahdollisuuden toimia tärkeänä osana rakentamisen verkostoa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen saralla. Saat käyttöösi alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Järjestelemme tehtäväsi sinun vahvuuksiesi mukaan ja työskentelemme muutenkin jatkuvasti erinomaisen työntekijäkokemuksen eteen. Helsingissä toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Hae meille!

 

Toimi heti tai viimeistään 11.11.2019. Ethän kuitenkaan turhia aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme pestit heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja saat henkilöstöpäällikkö Anu Karppiselta, puh. 050 3133 412.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi. Palveluksessamme työskentelee reilu 80 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi