Valvoja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.2.2020 Hae viimeistään 12.3.2020

Hei rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen!
Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Valvojaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Tehtävänkuvasta riippumatta etsimmeosaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.
Tehtäviisi valvojana teknisen tuen tiimissä kuuluu ensisijaisesti Kojamon omistukseensa rakennuttamien asuinkiinteistöjen rakennusaikainen työmaavalvonta pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työ sisältää em. kohteiden
takuu- ja vastuuaikaisia toimia. Olet osa kahdeksan hengen teknisen tuen osaavaa tiimiä! Toimipaikkasi on osoitteessa Mannerheimintie 168a.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus (AMK)
  • aikaisempi valvontatausta tai usean vuoden rakennustyömaakokemus (vastaava työnjohtaja)
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, jämäkkyyttä ja halua oppia uutta työssäsi


Tarjoamme sinulle
työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja täältä.

Teknisen tuen päällikkö Jari Laiteenmäki
p. 0205083766 tai jari.laiteenmaki@kojamo.fi

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi