Valvoja talonrakennushankkeisiin

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2020 Hae viimeistään 12.4.2020

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin valvojia valvomaan tilaajiemme talonrakennushankkeita. Johdat, valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta ja toimit tilaajan edunvalvojana. Tehtäväsi on taustasi mukaan rakennus-, LVI- tai sähkötyönvalvontaa. Työsi kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Voit erikoistua hankkeissa myös turvallisuus-, kosteudenhallinta- ja/tai puhtaudenhallintakoordinoinnin tehtäviin. Toimit asiantuntijan roolissa ja työsi on liikkuvaa. Työskentelet rakennushankkeissamme osana hanketiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalla osaamisalueellaan.

Arvostamme:

  • kokemusta rakennusalasta
  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

 

Koulutuksesi voi olla rakennusmestari, rakennus-, LVI- tai sähköinsinööri, DI tai -teknikko. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa, hyvää tietoteknistä osaamista sekä ajokorttia. Aiempi valvontakokemus ja valvojapätevyys ovat iso plussa!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Hae meille helposti vastaamalla muutamaan hakemuslomakkeen kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si. Hakuaika on 12.4. saakka. Toimithan kuitenkin toimia ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n. 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi