Valvontainsinööri

Helsingin Satama Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2021 Hae viimeistään 2.1.2022

Haemme nyt työkaveriksemme VALVONTAINSINÖÖRIÄ rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa. Satama on uniikki työpaikka, jossa meri-, maa- ja raideliikenne kohtaavat. Työssäsi valvontainsinöörinä pääset vaikuttamaan projektikohtaisesti Helsingin Sataman infrahankkeiden rakennuttamiseen yhteistyössä sataman rahti- ja matkustajaliiketoiminnan, sekä Helsingin kaupungin kaupunkisuunnittelun kanssa. Haettava tehtävä kuuluu Helsingin Sataman tekniset palvelut osastoon, joka suunnittelee, tilaa, rakennuttaa sekä tuottaa teknisiä palveluita liiketoimintayksiköiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin. Helsingin Satamalla on edessään mielenkiintoinen ja yksi sataman suurimmista kehitysaskeleista, jossa keskustasatamia keskitetään ja Länsisatamaa rakennetaan lähivuosien aikana.

Valvontainsinöörinä tehtävänäsi on sataman infrarakenteiden suunnitteluttaminen, rakennuttaminen sekä työmaavalvonta. Vastaat projektikohtaisesti satamainfran investointi ja kunnossapidon rakennushankkeiden suunnitteluttamis-, rakennuttaja-, työnjohto- ja valvontatehtävistä. Osallistut myös asiantuntijana satamainfran rakennuttamishankkeisiin ja ylläpito- sekä investointiohjelmien laadintaan.

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli Sinulla on rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi korkeakoulututkinto), muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja viestit sujuvasti myös englannin kielellä. Tehtäväkokonaisuus on monipuolinen ja kiinnostava ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä alan osaajana. Osaamisen lisäksi meille on tärkeää asenne ja toivomme Sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme hyvin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Helsingin Sataman kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta toiminta-alueesi kattaa kaikki Helsingin sataman satama-alueet.

Lisätietoja tehtävästä antavat tekninen päällikkö Ari Parviainen puh 0500 214 904 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9–17) ja tekninen johtaja Pekka Hellström puh. 040 334 5804 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 16–18). Odotamme innolla hakemustasi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 2.1.2022 mennessä.

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa täältä >     

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi