Vastaava mestari

Päivämäärät Julkaistu 25.2.2019 Hae viimeistään 10.3.2019
Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme
Vastaavaa mestaria

jatkuvaan työsuhteeseen vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yrityksien ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Isotalo toteuttaa projektinjohtourakoita, ja vastaavat mestarit toimivat saneeraus- ja rakennuskohteissa alihankkijoiden työn ohjauksen ja valvonnan parissa itsenäisessä ja vastuullisessa työssä. Vastaavat mestarit työskentelevät yhteistyössä työmaainsinöörin, projektipäällikön ja/tai teknisen johtajan kanssa ja toimivat työmailla Isotalon laadun ja luotettavuuden edustajina.

Vastaavilta mestareilta odotamme rakennusalan koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri, rakennusmestari) sekä kokemusta rakennusalan työstä. Toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen asenne on meille tärkeää, ja sopiva henkilö voi olla myös uraansa aloitteleva alan ammattilainen, joka perehdytyksen kautta kasvaa rooliin. Arvostamme myös pitkän työkokemuksen kautta riittävän osaamisen ja pätevyyden hankkineita henkilöitä. Vastaavien mestareiden vastuulla on toteuttaa urakkamme kohteissa tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti.

Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Pääset mukaan kasvavaan ja innovatiiviseen porukkaan, jossa työtehtäviäsi voidaan määritellä ja kehittää kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat uusia vastaavia mestareita ammatillisen kehittymisen osalta. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.rakennusisotalo.fi ja täytä hakemuksesi 10.3.2019 mennessä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin heti sopivien hakemusten saapuessa. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Veronika Solovian, puh. 020 746 9463 / veronika.solovian(at)mps.fi.

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi