Vastaava mestari, Projektipäällikkö, Tuotantoinsinööri

Elementti Sampo
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 21.8.2020 Hae viimeistään 11.9.2020

HAETAAN VASTAAVA MESTARI / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / TUOTANTOINSINÖÖRI

Elementti Sampo Oy etsii riviinsä projektipäällikköä, vastaavaa mestaria ja/tai tuotantoinsinööriä. Elementti Sampo on teollisen puukerrostalorakentamiseen erikoistunut tilaelementtivalmistaja. Tänä vuonna kohteitamme rakentuu Espooseen, Tampereelle, Kuopioon ja Vaasaan. Työpiste sijaitsee Tampereella.

Tärkeimmät työtehtävät:
Tehtävänäsi on toimia tuoteosatoimistusten projektipäällikkönä. Vastaat kommunikaatiosta asiakkaan ja tuotannon välillä. Osallistut omien projektiesi tarjousprosessiin. Projektipäällikkönä vastaat projektisi aikataulusta, laadusta ja kustannuksista. Teet läheistä yhteistyötä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa ja osallistut vahvasti suunnittelunohjaukseen. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäväkenttään räätälöidään koko yrityksen- ja tuotannon toiminnan kehittämiseen liittyvä tehtäviä.

Toivomme:
Soveltuva koulutus rakentamisen alalta. Kokemusta rakennuttamisesta tai työmaavastuusta. Tunnet YSE:n, RYHT:n ja KSE:n. Innokasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Asemapaikka on Tampere, mutta työtehtävän suorittaminen vaatii läsnäoloa Kuhmossa ja työmailla, jotka sijaitsevat Suomessa. Mahdollinen kokemus suunnittelusta katsotaan eduksesi. Tietomallinnus tai muu erikoisosaaminen katsotaan eduksi. Tarjoamme: Tarjoamme kasvavan yrityksen tuoman innovatiivisen ilmapiirin ja mahdollisuuden olla kehittämässä rakentamisen uusia tuotteita ja uutta toimijaa. Työehdot sovitaan soveltuvan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko:
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus alla oleviin yhteystietoihin viimeistään 11.9.2020. Laita hakemuksen liitteeksi palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse/sähköpostitse Sauli Ylinen ja Matti Komulainen.

Työsuhde: Toistaiseksi voimassa
Työn laatu: Kokopäiväinen
Sijainti: Tampere

Yhteystiedot:
Sauli Ylinen
Myynti- ja Kehitysjohtaja
sauli.ylinen@elementtisampo.fi
+358 400 270752

Matti Komulainen
Hallituksen jäsen
matti.komulainen@elementtisampo.fi
+358 400 386259

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi