Vastaava rakennuttaja

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 3.9.2018

Työn kuvaus

Turussa aloitti toimintansa vuoden 2018 alussa uusi kaupunkiympäristötoimiala, joka muodostettiin aiemmista kiinteistötoimialasta ja ympäristötoimialasta. Kaupunkiympäristötoimiala vastaa toimintaedellytysten luomisesta ja järjestämisestä vetovoimaisen kaupungin kasvulle, kaupunkiympäristön kehittämiselle, rakenteelliselle toimivuudelle ja viihtyisyydelle sekä vastaa kaupungin rakennetusta infraomaisuudesta, laadukkaan kaupunkiympäristön toteuttamisesta ja ylläpidosta sekä terveellisten tilojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi toimiala vastaa ympäristöön ja rakentamiseen liittyvistä viranomaispalveluista, ympäristönsuojelusta sekä seudullisista joukkoliikenne- ja jätehuoltopalveluista.

Haemme sinua vastaava rakennuttaja kaupunkirakentamisen palvelualueelle, joka vastaa katujen ja muiden yleisten alueiden toteutussuunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta sekä kaupungin toimitilojen rakennuttamisesta sekä toimii lainsäädännön mukaisena kadun- ja tienpitäjänä.

Vastaava rakennuttaja sijoittuu kaupunkirakentamisen kunnossapitoyksikköön, joka hoitaa ja pitää kunnossa kaupungin katuja, toreja, puistoja, siltoja, viheralueita ja muita yleisiä alueita. Yksikkö kilpailuttaa alueiden kunnossapitourakoitsijat ja palveluntuottajat. Yksikön tehtäviin kuuluu myös yleisten alueiden isännöinti ja valvonta.

Vastaavan rakennuttajan tehtävänä on asukasyhteistyön koordinointi, talkootoiminta ja kummipuistotoiminnan organisointi.

Tehtävään sisältyy myös viheralueiden kunnossapidon valvontatöitä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Suotavana pidetään kunnallishallinnon tuntemusta ja asukasyhteistyön sisäistämistä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa infran kunnossapitopäällikkö Mari Helin, p. 050 3242 506, etunimi.sukunimi@turku.fi.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/tku00-61-39-18

Lisätietoja:
http://www.turku.fi/kaupunkiymparistotoimiala

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi