Vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 17.7.2017 Hae viimeistään 14.8.2017

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen, pk-seutu 

”Tervetuloa raketin kyytiin”, kuten Pasilla on tapana meillä sanoa.

Toimitila-puolellamme on syksyn aikana käynnistymässä runsaasti hankkeita: toimisto- ja yritystiloja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia. Pieniä ja suuria. Haemme nyt sekä aloittelevia vastaavia työnjohtajia että jo kokeneempia osaajia pääkaupunkiseudulle.

Olet ehkä miettinyt, millainen hanke olisi juuri sinun osaamisesi kokoinen? Jos haluat kuulla meidän näkemyksemme, soita rohkeasti! Ota uusi urasuunta syksyksi – tule jutuille ja katsotaan millaiset hankkeemme meillä voisivat sinun osaamiseesi sopia.

Miksi Lehdolle?

Työsi saat tehdä hyvinkin itsenäisesti, mutta toki saat vakaan tuen, jos koet tarvitsevasi sitä. Saat haastavampia hankkeita sen mukaan, mitä itse kaipaat ja mitä hartiasi jaksavat kantaa. Myöhemmin voit edetä osaamisesi mukaisesti esimerkiksi projekti- tai työpäälliköksi. Kerrothan siis millaisia ajatuksia sinulla on tulevaisuutesi suhteen!

Työporukkamme on tiivis ja kannustava. Toivomme myös, että sinäkin olisit halukas jakamaan osaamistasi muille, koska yksinään näitä hommia ei kuitenkaan tehdä. Kattavien luontoisetujen lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi.

Jotakin sinusta?

Sinulta toivoisimme rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja riittävää työmaakokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana. Työpäiväsi koostuvat tutuista palikoista: aikatauluttamisesta, kustannusseurannasta ja työnjohdosta. Asuinrakentamisestakaan ei ole liian pitkä matka talousohjattuun ja konseptoituun toimitilarakentamiseen – tämä on meillä jo tuttu juoni.

Ok, soitellaan!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti rekrytiimillemme p. 020 320 000, rekrytointi@lehto.fi tai Akille p. 050 432 4222, aki.juntunen@lehto.fi. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 14.8.2017 mennessä.
Palkkaamme useita sopivia tyyppejä heti kun heidät tavoitamme!

Lue lisää, täällä Juho kertoo tarkemmin millaista vastaavan mestarin työ Lehdolla on.

Hakuaika alkaa: 13.7.2017
Hakuaika päättyy: 14.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi