Vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 1.3.2019 Hae viimeistään 7.4.2019

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti.
NCC:llä pääset rakentamaan ammattitiimin kanssa fiksusti!

Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta vahvaa halua menestyä ja onnistua. Tarvitset rakennusalan koulutusta, vahvaa työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmisjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Tuukka Kuukkanen, p. 050 405 8550 ja aluejohtaja Marko Onttinen, p. 050 527 5918.

Hae tehtävää 7.4. mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Marko Onttinen
Aluejohtaja
+358 50 5275 918
marko.onttinen@ncc.fi

Tuukka Kuukkanen
Työpäällikkö
+358 50 405 8550
tuukka.kuukkanen@ncc.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi