Vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 28.5.2019 Hae viimeistään 2.7.2019

Nyt haemme vastaavaa työnjohtajaa Pieksämäelle. Ensimmäinen hankkeesi tulee olemaan 250 oppilaan koulu. Hanke alkaa syksyllä 2019 ja valmistuu talvella 2020.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. Myöhemmin kohteesi voivat olla myös esimerkiksi hoivakoteja.

Mitä on tiedossa?

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaasi aikataulutuksesta, työvaihesuunnittelusta, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta yhteistyössä työpäällikön kanssa. Työympäristö on aika lailla vapaa, ei turhaa byrokratiaa. Turvallisuudesta ei tingitä.

Meillä on käytössä keskitetty hankintaorganisaatio, mutta myös työmaa osallistuu hankintoihin yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Tänä vuonna Lehdolla otetaan erityisen suuria harppauksia tietomallintamisen hyödyntämisessä. Tähän firma luonnollisesti kouluttaa, joten saat pidettyä osaamisesi alan kärjessä. Lue lisää tietomallintamisen valmennuksista mm. täältä.

Mitä etsimme?

Nyt etsimme henkilöitä, joilla on…

– Rakennusmestarin/-insinöörin tutkinto

– Vähintään neljän vuoden kokemus työnjohdosta/työmaainsinöörin tehtävistä

– Ajatusmaailma, johon mahtuu täysin uudenlaisia rakentamisen tapoja ja halua kokeilla sekä kehittää perinteistä rakentamista

Ok, haluan kuulla lisää!

Lisätietoja voit kysyä Laurilta p. 040 772 4906, lauri.rantala@lehto.fi. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa lehto.fi/meille-toihin arkisin klo 8 – 17 ja jättää vapaamuotoisen hakemuksesi täältä löytyvän lomakkeen kautta.

Haku päättyy 2.7.2018 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Älä kuitenkaan odota viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme sopimukseen heti oikean henkilön löydyttyä. Ollaanpa pian yhteyksissä!

www.lehto.fi/meille-toihin

Haku alkaa 27. toukokuuta 2019 ja päättyy 2. heinäkuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi