Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja

Lehto Group Oyj
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 25.2.2022 Hae viimeistään 20.3.2022

Oletko sinä etsimämme vastaava työnjohtaja Turun tornitalojen rakennusprojektiin?

Nyt on mahtava tilaisuus päästä mukaan haastavaan kohteeseen, jossa tekemistä riittää vuoteen 2024 saakka. Kohteesta tulee yksi Turun korkeimmista kokonaisuuksista, kun paikalle rakennetaan 14 ja 16 kerroksiset betonielementtirakenteiset tornitalot Turun Kilta ja Turun Kesti, sekä samalle tontille tornitalojen yhteyteen sijoittuva väestönsuoja.

Tarkemmin tehtävästä

Etsimme yrittäjähenkistä ja tuloshakuista ammattilaista, jolla riittää pilkettä silmäkulmassa myös haasteiden edessä. Osaat luoda työmaallesi tavoitteellisen ja työhön sitoutuvan ilmapiirin.

Sinulla tulisi olla vähintään kuusi vuotta työkokemusta vaativien hankkeiden työnjohtotehtävistä sekä useamman vuoden kokemus betonikerrostalojen rakentamisesta, sillä kohde on erityisen vaativa.

Olet tottunut johtamaan työmaata varmalla otteella, omaat hyvät projektinjohtotaidot ja alihankintaverkoston kanssa neuvotteleminen on sinulle tuttua. Tehtävässä vastaat työmaan aikataulun toteutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, meillä tehdään töitä yhdessä ja tukenasi toimivat mahtavat kollegat.

Tulevaisuus rakennetaan Lehdolla

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:
  • rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI).
  • vähintään 6 vuoden kokemus kyseisen alan vaativista työnjohtotehtävistä, 100% kokemuksesta hankittu tutkinnon suorittamisen jälkeen.
  • riittävät kyseistä työnjohtotehtävää käsittelevät opintosuoritukset, joiden yhteismäärä vähintään 70 opintopistettä.
  • kokemusta pölyn- ja kosteudenhallinnasta sekä talvirakentamisesta.
  • tuntemusta digitaalisten järjestelmien käytöstä; mm. Tocoman-aikataulutusohjelmisto, kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus sekä Solibrin tietomallinnuksen käyttö.
  • Perustason tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen sekä ison yhtiön kattavat henkilöstöedut. Lisäksi pääset nauttimaan hyvästä perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä ja matalasta hierarkiasta.

Lisätietoja projektista?

Jos kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Lisätietoja saat Työpäällikkö Petteri Paavolalta p. 040 773 5190 tai petteri.paavola@lehto.fi.

Lähetäthän hakemuksesi 20.3.2022 mennessä, etenemme sopimukseen heti sopivan osaajan löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi