Vastaava työnjohtaja asuinrakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 12.4.2019 Hae viimeistään 6.5.2019

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle rakentamaan kanssamme asuinkerrostalokohteita. Ensimmäiseen kohteesi sijaitsee Kivistössä. Tämä kohde on jo sisätyövaiheessa käynnissä ja valmistuu lokakuun lopulla.

Mikäli katselet uutta työmaata, ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!  Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

”Ei mikä tahansa perinteinen rakennusliike”

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuone- ja keittiömoduuleja, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Ajatuksiamme rakentamisesta voit kuunnella mm. Muutosrakentaja-podcastistamme (linkki).

Etsimämme henkilö

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana. Sinulla on jo aiempaa kokemusta asuinrakentamisesta.

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.
Ok, haluan kuulla lisää!

Jos kiinnostuit tehtävästä, soita rohkeasti tai laita viestiä työpäälliköllemme Pasi Marttilalle p. 040 712 2051. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen lomakkeen kautta, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Haku päättyy 6.5.2019 tai heti sopivan henkilön on löydyttyä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kolmella palvelualueella: Asunnot, Toimitilat ja Hyvinvointitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 721,5 miljoonaa euroa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi