Vastaava työnjohtaja ja kustannusinsinööri, Kuopio

NCC
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 30.3.2021 Hae viimeistään 26.4.2021

Haluatko mukaan luomaan uutta kaupunkikuvaa Kuopiossa? Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä Kuopion ydinkeskustassa NCC:llä käynnissä oleva uudishanke taidelukio Lumit tuo uudet tilat sadoille oppilaille, teatteri-, liikunta- ja tanssisaleja sekä yhteiskäyttötiloja naapurissa sijaitsevan Kuopion Musiikkikeskuksen kanssa. NCC:n omassa Puijonkatu 22:n hankekehityskohteessa puolestaan puretaan noin puoli korttelia, rakennetaan uusia asuntoja, parkkihalli sekä myös peruskorjataan vanhoja huoneistoja uuteen loistoon. Myös viime vuonna valmistunut Kuopion museon peruskorjaus- ja laajennushanke oli NCC:n käsialaa.

Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä. Etsimme nyt käynnissä oleviin hankkeisiimme Kuopioon kustannusinsinöörejä sekä vastaavia työnjohtajia!

Vastaava työnjohtaja

Vastaavana työnjohtajana vastaat NCC:n edustajana rakennusprojektin toteuttamisesta kustannustietoisesti, ammattitaidolla ja turvallisesti noudattaen sopimuksia ja suunnitelmia sekä voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja hyvää rakennustapaa. Vastaat työaikataulun toteutumisesta, työmaan töiden järjestelystä ja yhteensovituksesta sekä viikkosuunnittelusta. Suunnittelet ja seuraat työmaan resurssitarvetta ja sovit työurakat osapuolten kanssa. Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta työturvallisuuslain ja -asetusten mukaisesti ja toimit yhteyshenkilönä työturvallisuusviranomaisille.

Kustannusinsinööri

Työnjohtotehtävien lisäksi tarjoamme uusia mahdollisuuksia kustannusinsinöörille. Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa toimialan kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Olet mukana rakennushankkeissa alusta loppuun, tehden tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kuten hankinnan, suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa.

Tehtävissä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Ennen kaikkea toivomme, että olet arvojemme mukaisesti toimiva tiimipelaaja.

Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lue lisää NCC:llä työskentelystä urasivultamme. Tee myös tiimiroolitesti ja katso mitä itse toisit tiimiimme?

Jos kiinnostuit, hae helppokäyttöisen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 26.4.2021.

Ilmoita valintakysymysten kautta mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja kerro osaamisestasi tarkemmin CV:ssä ja hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävistä ja NCC:llä työskentelystä antavat:

Rakennuspäällikkö Ilkka Kujala, 050 361 0320

Työpäällikkö Tatu Huttunen, 050 599 9543

Hae paikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi