Vastaava työnjohtaja ja työmaainsinööri asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 26.10.2018 Hae viimeistään 14.11.2018

Vastaava työnjohtaja

Haemme vastaavaa työnjohtajaa asuntorakentamiseen. Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. NCC:llä pääset rakentamaan ammattitiimin kanssa fiksusti!

Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta vahvaa halua menestyä ja onnistua. Tarvitset rakennusalan koulutusta, vahvaa työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmisjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu NCC:hen työnantajana >>

Lisätietoja antaa
Yksikönjohtaja Tuomas Tonteri p. 050 326 5008, tuomas.tonteri@ncc.fi

Hae paikkaa viimeistään 14.11.2018 mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

 

Työmaainsinööri Asuntorakentamiseen

Haemme työmaainsinööriä Asuntorakentamiseen, hae osaavaan joukkoomme!

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi kuuluu mm. työmaiden talouden ennustaminen,  lisä- ja muutostöiden hallinta, työmaiden tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan kanssa sekä työmaiden laadunhallinta.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutuksen (esim. rakennusinsinöörin tai DI:n tutkinto) ja työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan lopputuloksen.

Tule mukaan rakentamaan terveellisiä ja turvallisia koteja!

Lisätietoja antaa
Yksikönjohtaja Tuomas Tonteri p. 050 326 5008, tuomas.tonteri@ncc.fi

Hae paikkaa viimeistään 14.11.2018 mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi