Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Kuopioon

Päivämäärät Julkaistu 16.10.2018 Hae viimeistään 4.11.2018

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Kuopioon

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. NCC:llä pääset rakentamaan ammattitiimin kanssa fiksusti!

Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta vahvaa halua menestyä ja onnistua. Tarvitset rakennusalan koulutusta, vahvaa työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmisjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Tuukka Kuukkanen, p. 050 405 8550 ja aluejohtaja Marko Onttinen, p. 050 527 5918

Hae tehtävää 4.11 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

Haemme työnjohtajaa NCC:lle Kuopioon

Uudet tehtäväsi NCC:llä
Työnjohtajan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Toivomme sinulta
soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä, kuten mm. hyödyntämällä 3D-malleja tuotannon tukena. NCC:llä pidetään hyvää huolta henkilöstöstä ja työntekijöiden työssä jaksamisesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana  https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Tuukka Kuukkanen, p. 050 405 8550 ja aluejohtaja Marko Onttinen, p. 050 527 5918

Hae tehtävää 4.11 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi