Vastaava työnjohtaja ja työnjohtajia alkaviin kohteisiimme

Päivämäärät Julkaistu 22.7.2019 Hae viimeistään 18.8.2019

HAEMME ALKAVIIN KOHTEISIIMME

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vastaamaan asuntoprojektiemme toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti.  Vastaavana työnjohtajana varmistat turvallisen työskentelyn työmaalla. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

TYÖNJOHTAJIA vastaamaan itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.

Edellytämme kaikilta haettavaan toimeen soveltuvaa rakennusalan tutkintoa / koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista asuntorakentamisen tehtävistä.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera 18.8.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”Haettu toimi”.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Kari Mikonsaari 0503673110.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi