Vastaava työnjohtaja Rakennusliike Vahva Oy:lle

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2021 Hae viimeistään 13.6.2021

Rakennusliike Vahva Oy on kotimainen kasvuyritys, joka rakentaa Etelä-Suomen kasvukeskuksiin viihtyisiä kerrostaloja ja pientaloja sekä tuottavia toimitiloja. Toimintamme keskittyy tällä hetkellä Tampereen alueelle ja pääkaupunkiseudulle. Olemme toimineet vuodesta 2017 lähtien ja tehneet kannattavaa kasvua vuodesta toiseen. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 16M€. Toimimme yhteistyössä vakaiden ja luotettavien rakennuttajasijoittajien kanssa keskittyen energiatehokkaaseen ja ekologisesti kestävään rakentamiseen.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle kokenutta vastaavaa työnjohtajaa. Vastuullasi on uudiskerrostalokohteiden vetäminen aikataulussa turvallisesti ja taloudellisesti kannattavasti. Suunnittelet ja valvot kustannuksia, aikatauluja ja työturvallisuutta. Tehtävässä edellytämme soveltuvaa koulutusta (RKM/RI) ja vastaavan työnjohtajan pätevyyttä.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja, uudisasuinrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Vakituinen työsuhde, työsopimus tehdään Rakennusliike Vahva Oy:n kanssa. Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Mitä toivomme sinulta?

– Rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan AMK/DI koulutusta.
– Vastaavan työnjohtajan pätevyyttä PK-seudulla.
– Hyvää rakentamisen teknistä osaamista sekä asetusten ja normien tuntemista.
– Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

– Vakituisen työsuhteen luotettavalla, luovalla ja tuottavalla työnantajalla.
– Avointa ja reilua toimintaa, kannustamme vastuun ottamiseen ja iloitsemme onnistumisia yhdessä.
– Hienon mahdollisuuden päästä mukaan kehittyvän yrityksen kasvutarinaan, organisaation rakentuessa ja kasvaessa hyvät etenemismahdollisuudet.

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 13.6.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi