Vastaava työnjohtaja tai vastaavaksi uralla seuraavaksi haluava?

Ferol Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Vastaava työnjohtaja tai vastaavaksi uralla seuraavaksi haluava?

Kaipaatko työpaikkaa missä pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työmaatasi johdat ja ketä työmaalla työskentelee ilman johdon sanelua ja hankintaosaston valmiiksi haalimia aliurakoitsijaporukoita?

Meillä voisi olla jotain yhteistä varsinkin, jos kapellimestarin rooli tahtituotannolla toteutettavaan kerrostalosaneeraukseen kuulostaa sinulle sopivalta haasteelta, missä vastaat, että työntekijät toteutettavat jouhevasti päiväaikataulutettuna huoneistojen kaikkien pintojen saneeraukset. Lisämausteena hankkeella vielä tehdään katto-, salaoja-, salaoja- ja parvekeremontit niin pääset laittamaan melkein koko korjausrakentamiskentän osaamisesi kerralla peliin.

Työmaalla näytät omalla esimerkilläsi suunnan koko työmaalle vastaten niin työn suunnittelusta, johtamisesta ja hankinnoista. Kuitenkin, jotta haaste jää vain sinun harteillesi niin saat avuksesi osaavan työmaainsinöörin kuin koko Ferolin tiimin tuen, jotta varmistetaan, että saat varmasti kehut niin tilaajalta kuin asukkailtakin loistavasti menneestä projektista.

Sinulta odotamme innokkaan ja haasteita pelkäämättömän mielen lisäksi soveltuvaa koulutusta vastaavan työnjohtajan tehtävään sekä kokemusta korjausrakentamisesta.

Jos homma kiinnosti, niin haluat varmana kuulla pari sanaa meistäkin?

Ferol Oy on pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 toiminut laadukas korjausrakennusurakoitsija, joka toteuttaa kiinteistöjen kokonaisvaltaisia saneerauksia, muutosremontteja, vahinkosaneerauksia niin asuintaloihin, hotelleihin, ravintoloihin kuin liiketiloihinkin. Liikevaihtotavoitteemme tälle vuodelle on 5 miljoonaa euroa ja kasvua on näköpiirissä myös tuleville vuosille, joka tarkoittaa, että sinulle on tarjolla isommatkin saappaat tulevaisuudessa, mikäli nousu uralla kiinnostaa tulevaisuudessa.

Koska olemme vasta matkamme alussa, niin pääset myös vaikuttamaan siihen mihin suuntaan Ferol kehittyy tulevina vuosina, joten omia hyviä ideoitasi ei tarvitse haudata vaan pöytälaatikkoon pölyttymään vaan ne voidaan oikeasti tuoda myös käytäntöön.

Kuulostaa hyvältä? Mitä meillä nyt sitten käytännössä on sinulle?

  • Rennon ja nuorekkaan ilmapiirin lisäksi tarjolla on tietysti kilpailukykyinen palkkaus sekä tulospalkkaus missä ei ole ylärajaa eli omalla tekemisellä voit vaikuttaa reilustikin siihen miltä lompakossa näyttää.
  • Ajan hengen mukaisesti töitä voit tietysti tehdä työmaakopin ja toimiston lisäksi myös työmaatilanteiden salliessa etänä.
  • Lliikuntaedun ja kattavat työterveyspalvelut
  • sekä tärkeimpänä tietysti elämäsi parhaan työpaikan ja kokemusta nyt nousuaan tekevästä tahtituotannosta.

Jos homma tuntui sinun jutultasi niin soita tai laita viestiä Paulukselle 045 356 8388 / paulus.ilvesmaki@ferol.fi

Haku aikaa on 31.1.2021 asti, mutta haku päättyy aiemminkin, mikäli löydämme parhaan tyypin hommaan eli älä jää aikailemaan!

Lisää tietoa meistä saat kotisivuiltamme

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi