Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen

Sijainti Valkeakoski
Päivämäärät Julkaistu 26.3.2019 Hae viimeistään 22.4.2019

Etsimme vastaavaa työnjohtajaa toimitilarakentamisen työmaalle Valkeakoskelle. Työn aloitus ajoittuu huhti-toukokuulle, mutta tästä voimme neuvotella ja sopia joustavasti lisää tavatessamme.

Nyt on oiva tilaisuus päästä käsiksi kohteeseen, jossa pääset näkemään uutta ja haastamaan itseäsi. Oletko valmis tähän haasteeseen? Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soitellaanhan nyt saman tien!

Tarkemmin tehtävästä

Johdat työmaata varmistaen, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat suorittaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja laadukkaasti loppuun saakka. Työturvallisuudesta emme tingi.

Työmaillamme kanssasi työskentelevät ammattitaitoiset kollegat sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ja työympäristöösi ovat laajat. Sinulla on varma ote itsenäiseen työskentelyyn ja otat mielelläsi vastuuta. Vastaavana työnjohtajana olet tottunut pitämään ohjakset käsissäsi ja reippaalla päätöksentekokyvyllä kuljetat työmaata aikataulun mukaisesti eteenpäin.

Meillä tiedonkulku on avointa ja hierarkia matala. Viihdyt taatusti, mikäli sinulta löytyy tekemisen meininkiä sekä huumorintajua.

Näitä tarvitset

Tärkeintä on ennakkoluuloton ja motivoitunut asenteesi. Tarvitset lisäksi ainakin:
– rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– muutaman vuoden aiempaa kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– sujuvaa tietoteknistä osaamista

Tartu tilaisuuteen!

Ota rohkeasti yhteyttä projektipäällikköömme Harri Hirvoseen, p. 040 742 4743. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tästä – sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Hakuaika päättyy 22.4.2019. Ethän kuitenkaan jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä laitamme rattaat pyörimään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan pian yhteyksissä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi