Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja / työmaapäällikkö teollisuus -ja laitosrakentamiseen

Skanska
Sijainti Useita kaupunkeja, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 5.12.2023 Hae viimeistään 27.12.2023

Haemme vastaavaa työnjohtajaa / työmaapäällikköä teollisuus- ja laitosrakentamiseen

Kanssamme teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä; osaamisellamme luomme perustan yhteiskunnan toiminnalle ja varmistamme, että annamme asiakkaillemme parhaan kokemuksen. Meillä työsi jää elämään yhteiskuntaa palvelevina laitoksina, alueita ja ihmisiä yhdistävinä väylinä, siltoina, tunneleina sekä maanalaisena infrana. Asiakkaamme ovat niin julkisia kuin yksityisiäkin toimijoita – unohtamatta yhteistyötämme omien talonrakentajiemme kanssa. Meillä on laaja kokemus vaativista vesihuolto- ja teollisuusrakentamisen uudisrakennus kohteista. Kohteitamme ovat olleet esimerkiksi erilaiset jätevedenpuhdistamot, vesilaitokset, vesitornit ja edellisten saneeraus ja muutostyöt.

Vastaavana työnjohtajana tai työmaapäällikkönä johdat työmaata käynnistyvillä uudis- ja saneerauskohteilla. Työskentelet oman työmaaorganisaatiosi lisäksi tiiviisti ja hyvässä yhteistyössä aliurakoitsijoidemme kanssa. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on työmaan johtaminen esimerkiksi projektin tehtävä- ja aikataulusuunnitteluun sekä laadunvarmistus- ja hankintasuunnitelmien avulla. Osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin. Työskentelet osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kohteen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Kohteesi ovat ympäri Suomea ja toivomme sinun olevan valmis myös matkustamaan. Toimipisteesi sijaitsee lähtökohtaisesti Skanska Infran olemassa olevassa toimipisteessä.

Liity osaksi asiantuntevaa ja eteenpäin menevää työyhteisöämme!

Viihdyt tässä tehtävässä todennäköisesti erinomaisesti, jos olet omimmillasi asiakasrajapinnan sekä projektien ja ihmisten johtamisen parissa. Meillä saat mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin ja merkittäviin hankkeisiin vakaan ja pitkäjänteisen yhtiön palveluksessa, joka tukee sinua tavoitteissasi. Työsi kautta pääset aidosti vaikuttamaan yhteiseen tulokseemme sekä asiakas- ja kumppanityytyväisyyteemme. Saat asiantuntevan ja vahvan tiimin ympärillesi, jolta saat tukea tarvittaessa ja pääset osaksi matalahierarkista työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä henki. Tarjoamme sinulle monipuolisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia kiinnostuksen ja tarpeen pohjalta sekä kannustavan tulospalkkauksen – meillä osaamistasi arvostetaan. Tutustu myös skanskalaisen etuihin urasivuillamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • kokemusta vastaavan työnjohdon tehtävistä sekä hyviä projektinjohtovalmiuksia
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia johtamiseen – tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • itseohjautuvuutta ja kykyä priorisoida
  • tietomalliosaamista (esim. Trimble, Solibri tai NavisWorks) sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia aikatauluhallintaan (esim. Excel)
  • suomen ja englannin kielen työskentelyvalmiutta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aikaisempi kokemuksesi teollisuus- tai vesihuoltorakentamisen ja vesitiiviin betonirakentamisen parista on tehtävässä eduksi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat