Vastaava työnjohtaja, työnjohtaja, työmaainsinööri ja talotekniikka-asiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 14.9.2018 Hae viimeistään 19.9.2018

Vastaava työnjohtaja, Jyväskylä

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Jyväskylään. Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. NCC:llä pääset rakentamaan ammattitiimin kanssa fiksusti!

Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta vahvaa halua menestyä ja onnistua. Tarvitset rakennusalan koulutusta, vahvaa työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmisjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu NCC:hen työnantajana

Lisätietoja antaa

Työpäällikkö, Ville Kupianen puh. 050 340 6318

Hae tehtävää 19.9.2018 mennessä tästä

Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

Työnjohtaja, Jyväskylä

Haemme työnjohtajaa NCC:lle Jyväskylään

Uudet tehtäväsi NCC:llä
Työnjohtajan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

TOIVOMME SINULTA
soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

TARJOAMME
mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä, kuten mm. hyödyntämällä 3D-malleja tuotannon tukena. NCC:llä pidetään hyvää huolta henkilöstöstä ja työntekijöiden työssä jaksamisesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa: Työpäällikkö Ville Kupiainen, puhelin 050 340 6318

HAE  19.9.2018 mennessä rekisteröimällä hakemuksesi ja ansioluettelosi linkin kautta.

 

Työmaainsinööri, Jyväskylä

Tule vastaamaan työmaan toimivuudesta ja etenemisestä menestyvään tiimiin Jyväskylään. Työmaainsinöörinä toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä.

Työmaainsinöörinä osallistut kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti työmaan tehtäviin. Toimit työmaan johdon tukena vastaten mm. työmaan työvaiheiden valmisteluista, hankintapakettien kokoamisesta, aikataulusuunnittelusta sekä kustannusten seurannasta yhdessä työnjohdon kanssa.

Tehtäviisi kuuluu työmaiden talouden ennustaminen sekä rakennuttajan lisä- ja muutostöiden hallinta. Laadit työmaiden tuotantosuunnitelmia yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Asukasmuutokset sekä työmaan laadunhallinta kuuluvat myös tehtäviisi.

Toivomme sivulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinöörin tai DI:n tutkinto) ja kokemusta työmaatehtävistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet joustava. Olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen, siedät painetta ja osaat priorisoida tehtäviäsi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä. NCC:llä pidetään hyvää huolta henkilöstöstä ja työntekijöiden työssä jaksamisesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana

Lisätietoja tehtävästä antaa Työpäällikkö Ville Kupiainen, p. 050 340 6318

Hae tehtävää 19.9. mennessä tästä

Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

 

Talotekniikka-asiantuntija, Jyväskylä

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Jyväskylään. Haemme innostavaan yksikköömme yhteistyötaitoista ja taitavaa talotekniikka-asiantuntijaa. Tule tekemään tärkeää työtä menestyvään tiimiin!

Vastuullasi on talotekniikan suunnittelunohjaus, rakennusaikainen asennusvalvonta sekä tarkastusten ja viimeistelyn koordinointi. Olet osaltasi mukana myös hankkeiden tarjousvaiheessa sekä määrittämässä talotekniikkaurakoilta edellytettäviä vaatimuksia hankintaa varten.

Työ on haastavaa ja itsenäistä. Teet yhteistyötä työmaan, talotekniikan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelussa hyödynnämme yhä suuremmassa määrin mallintamista. Tehtäväsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittymiseen huippuosaajaksi.

TOIVOMME SINULTA

Vähintään muutaman vuoden työkokemusta urakoinnista, talotekniikkavalvojan työstä tai suunnittelutyöstä. Edellytämme työhön soveltuvaa LVI- tai sähköalan koulutusta. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Sinulla on kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan monipuolisten hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmassa rakennusalan yrityksessä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. NCC saa kiitosta työntekijöiltään ihmisläheisestä otteesta ja hyvästä ilmapiiristä sekä työmailla että toimistolla. sekä panostamiseen henkilöstönsä hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Tommi Tiihonen, p. 050 405 9083

Tutustu NCC:hen työnantajana 

Hae tehtävää 19.9. mennessä tästä

Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi