Vastaava työnjohtaja, työnjohtajia, työmaainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 14.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy vahvistuu ja kasvaa – tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkueeseemme!

Haemme pääkaupunkiseudun kerrostalokohteisiimme

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaavana työnjohtajana kannat vastuun työmaan ajallisesta, laadullisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta.Olet järjestelmällinen ja jämäkkä ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja riittävä kokemus.

Työnjohtajia

Työnjohtajana tehtäväsi on suunnitella, ohjata ja valvoa nimettyjä työvaiheita. Olet järjestelmällinen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Huolehdit siitä, että vastuualueellesi kuuluvat työvaiheet suunnitellaan ja toteutetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ajallaan.

Työmaainsinööriä

Työmaainsinöörinä osallistut työmaan perussuunnitelmien laadintaan, aikataulutukseen, hankintoihin ja kustannusennusteen ylläpitoon yhdessä muun tuotannon kanssa. Olet järjestelmällinen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä ja tavoitteellista toimintatapaa.

Uskomme, että jokainen työntekijämme on oman työnsä paras asiantuntija. Tarjoamme mahdollisuudet räätälöidä työnkuva omien vahvuuksiesi mukaan ja hyödyntää ammattitaitoasi asiantuntevassa ja mutkattomassa työyhteisössä. Meillä Pallas Rakennuksella viihdytään. Joukkueessamme on hyvä ilmapiiri ja haluamme varmistaa, että työntekijämme voivat hyvin ja jaksavat työssään – sekä nyt että tulevaisuudessa. Kannustamme liikkumaan ja harrastamaan yhdessä, ja tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tavoitteemme on olla alan vetovoimaisin työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa asuntorakentamisen johtaja Rami Hietala, puh. 0500 424 286.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.9.2018 mennessä osoitteeseen:

rami.hietala@pallasrakennus.fi

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy on asunto-, liike- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka kuuluu rakennuskonserni Pallas Rakennus Oy:hyn. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja sen kehyskunnat, ja kotipaikkamme sijaitsee Vantaalla.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi