Vastaava työnjohtaja/valvoja (Asuntomessut 2024), hankeinsinööri ja kuntatekniikan suunnittelija/projektipäällikkö

Keravan kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 12.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme kaupunkitekniikan tehokkaaseen joukkoomme

VASTAAVA TYÖNJOHTAJAA/VALVOJAA (ASUNTOMESSUT 2024), HANKEINSINÖÖRIÄ ja KUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Infrapalvelut hakee kolmea rakennusalan ammattilaisia mielenkiintoisiin tehtäviin kaupungin kehittyessä.

Vastaavan työnjohtajan/valvojan (Asuntomessut 2024) tehtävässä edellytämme sinulta vähintään rakennusalan rakennusmestaritasoista tutkintoa ja 5 vuoden työkokemusta infra-alalta sekä kokemusta vaativasta infra/pohjarakentamisesta. Tehtävässä vaaditaan teknis-taloudellista työotetta.

Vastaava työnjohtaja/valvoja työskentelee itsenäisesti asuntomessualueen infran ja melusuojauksen rakentamisprojekteissa vuosina 2022–2024. Asuntomessualueen töistä osa toteutetaan omajohtoisena, joissa vastaava työnjohtaja huolehtii työmaiden teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta. Osa rakentamisesta toteutetaan urakkakilpailun avulla. Valvoja avustaa hankintojen kilpailuttamisessa ja urakan käynnissä ollessa, toimii kohteen paikallisvalvojana. Roolien jako vastaavan työnjohtajan tehtävän ja valvojan tehtävän kesken sovitaan tapauskohtaisesti, kun urakkamuodot- ja laajuudet ovat selvillä.

Asuntomessut järjestetään kesällä 2024 Keravalla Kivisillan alueella. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2024 asti tai sopimuksen mukaan. Työavain: 386468 >

Hankeinsinöörin tehtävässä edellytetään soveltuvaa tutkintoa (rkm.,tekn., ins., DI) ja vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Hankeinsinööri toimii vastuualueen laadunhallinta- ja kehitystehtävissä.

Hankeinsinööri huolehtii projektien laadullisesta suunnittelusta, taloudellisesta seurannasta, laadunosoituksesta ja asiakirjojen sekä suunnitelmien hallinnoinnista. Tässä tehtävässä huolellisuus, järjestelmällisyys ja hyvä projektinhallinta- ja aikataulutuskyky ovat avainasemassa. Kehittämismyönteinen ja Lean-ajattelu on toimintasi perusta. Työavain: 386570 >

Kuntatekniikan suunnittelijan/projektipäällikön tehtävässä edellytämme sinulta vähintään teknisen opiston-/AMK-insinöörin tutkintoa yhdyskuntatekniikasta tai muusta soveltuvasta ja 3 vuoden työkokemusta katu-/vesihuollon suunnittelusta.

Suunnittelijan/projektipäällikön toimenkuvaa kuuluvat mm. katujen, kevyen liikenteen väylien, viheralueiden ja vesihuollon yleis- ja rakennussuunnitelmien tekeminen, kustannusarvioiden laatiminen sekä konsulttisopimusten ja urakka-asiakirjojen valmistelu. Tehtävänkuvasi määräytyy tarkemmin osaamisesi ja tiimin tarpeiden mukaan. Työavain: 344560 >

Mitä odotamme ja tarjoamme
Kaikissa tehtävissä odotamme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyä. Lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ajan tasalla olevat IT-taidot ovat näissä tehtävissä tärkeitä.

Meillä pääset työkaveriksi osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Ammatillisena tukenasi toimivat työkaverisi ja esimiehesi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja pääset toimimaan alasi asiantuntijana. Keravan kaupungin vuokra-asuntoyhtiö Nikkarinkruunun kanssa tarjoamme sinulle myös asuntomahdollisuuden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa: infrajohtaja Rainer Sirén 040 318 2369, rainer.siren@kerava.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi