Vastaava piirimestari

Päivämäärät Julkaistu 29.4.2019 Hae viimeistään 8.5.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

Vastaavaa piirimestaria

Toimit tukikohdan vastuualueiden operatiivisten mestareiden esimiehenä. Vastaat tehtävässäsi operatiivisten yksiköiden tehtävien päivittäisestä organisoinnista sekä osallistut koko osaston toiminnan kehittämiseen. Tehtävään sisältyy varallaolovelvoite. Toimipisteesi on verkko-osaston Helsingin Ilmalan, Vantaan Hosantien tai Espoon Mikkelän tukikohta.

Operatiiviset yksiköt vastaavat vesihuollon toimialueella vesihuolto- ja hulevesiverkostojen toimintavarmuudesta yhdessä muun organisaation kanssa. Tämä sisältää verkostojen korjaus- ja kunnossapitotyöt, rakennettavien ja saneerattavien verkostojen liitostyöt sekä investointien laadun varmistamisen vastaanottoineen, suunnitelmallisen ylläpidon tarkastustyöt sekä häiriötilanteiden, kuten putkirikkojen hoitamisen. Kehitystyössä korostuvat verkostojen hallinnan ja siihen liittyvien töiden digitalisaation hyödyntäminen, materiaalivalintojen kehittäminen sekä toiminnan jatkuva parantaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vahvaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä esimiestyöstä, hyvät IT-valmiudet ja B-ajokortti. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Eeva Huhtanen (puh. 050 466 9106) ja osastonjohtaja Kia Aksela (puh. 0400 514 219).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 8.5.2019 tästä linkistä

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi