Vastaavaa työnjohtaja, työnjohtaja ja tuotantoinsinööri

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 18.12.2020 Hae viimeistään 15.1.2021

Haemme Jyväskylään asuntotuotantoon

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaava työnjohtaja vastaa VRP:llä työmaan laadukkaasta ja kannattavasta toteutuksesta. Sovit hyvin tehtäviin, mikäli haluat menestyä, kehittää ja kehittyä sekä mahdollisesti osoitat jo jonkin verran näyttöjä menestymisestä vastaavanlaisessa tehtävässä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä omaat laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen työmaan johtaja sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja suunnittelet työmaan etenemistä sekä omia tehtäviäsi ennakoivasti. Tehtävässä raportoit asuntotuotannon työpäällikölle, tiimiin kuuluvat lisäksi hankekehityspäällikkö, tuotantoinsinööri ja työmaamestarit. Haemme vastaavaa työnjohtajaa sekä käynnissä oleviin että alkaviin kohteisiimme Jyvässeudun alueella.

Lisätietoja tehtävästä saat VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Miika Savolta p. 0400 364 841.

Työnjohtajaa

Työnjohtaja toimii vastaavan työnjohtajan ohjauksessa työmaalla toteuttaen hyvää ja laadukasta rakentamista. Odotamme sinulta halua ja asennetta kehittyä tehtävässä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia sekä lisäksi omaat laatutietoisen, ennakoivan ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Työmailla johdat oman vastuualueesi ihmisiä ja ihmisten johtamisen kautta työvaiheita. Haemme työnjohtajaa sekä käynnissä oleviin että alkaviin kohteisiimme Jyvässeudun alueella.

Lisätietoja tehtävästä saat VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Miika Savolta p. 0400 364 841

Tuotantoinsinööriä (osa- tai kokopäiväinen)

Tuotantoinsinööri vastaa hankkeidemme kokonaisvaltaisesta asiakastyöstä sekä tuotannonsuunnittelun avustavista töistä.

Sinulla on monipuolisesti kokemusta rakennusalan tehtävistä hankekehityksen ja tuotannon suunnittelun tukena ja työmaan arkikin on Sinulle tuttua. Mahdollisesti olet aiemmin laatinut rakennushankkeen RS asiakirjoja, tehnyt asiakaspalvelutyötä sekä osallistunut laadunhallintaan luovutustarkastusten ja vuosikorjausten yhteydessä. Toivomme Sinulla olevan aikaisempaa osaamiskokemusta tietomallinnuksesta sekä sen hyödyntämisestä rakennustuotannossa.

Tehtävän lopullinen sisältö ja vastuut katsotaan tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Haemme tehtävään hyvää tyyppiä osaksi olemassa olevaa tiimiämme; Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan sekä aikatauluttamaan tehtäviäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä sekä toimit aktiivisessa ja hyvässä yhteistyössä sekä vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden, oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtajalta Ville Marjakoskelta puh 040 3100 337. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.


VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat mahdollisuuden näyttää, käyttää ja osoittaa osaamistasi. Hyvän Rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan työympäristössään muille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine. VRP on haluttu työnantaja ja tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme ammattitaidostamme ylpeitä. Kehitämme tapaamme toimia sekä työkalujamme määrätietoisesti – hyödynnämme tietomallia kohteissamme sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen jalanjäljen hallinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

Jyväskylässä VRP rakentaa Hyvää mm. Väinölänrannan, Kangasrinteen sekä Keljon alueilla. Tarjoamme monipuolista sekä pidemmällä aikajaksolla toteutuvaa asuntorakentamisen työkantaa, lisätietoja Kangasrinteen vahvistuneesta kaava-alueesta löydät: kangasrinne.fi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.1.2021 mennessä osoitteeseen ville.marjakoski@vrp.fi .

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi