Vastaavia ja vanhempia työnjohtajia Pirkanmaalle

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2020 Hae viimeistään 31.1.2021

Haemme vastaavia ja vanhempia työnjohtajia asuntorakentamiskohteille Pirkanmaalle.

Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 3000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja uutta yhtenäiskoulua Virroille. Otamme ensimmäisenä toimijana Suomessa RTS-ympäristöluokituksen myytävään tuotantoon käyttöön Ranta-Tampellan Kaplanissa.  Vastaavana työnjohtajana johdat töitä asuntorakennuskohteilla Pirkanmaalla. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja työturvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kodin, toimiston tai muun rakennuksen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Laita hakemus, vaikka vastaavan työnjohtajan tehtävät eivät syystä tai toisesta olisi haussa. Töitä löytyy myös kokeneille työnjohtajille.

Mitä toivomme sinulta?
– rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
– vankkaa kokemusta työnjohtotehtävistä, eduksi erityisesti kokemus kerrostalotyömailta ja asuntotuotannosta
– riittävää suomen kielen taitoa
– kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta 31.1.2021 mennessä. Työpäällikkö Pasi Taatila (p. 040 734 7764, pasi.taatila@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävistä, projekteista ja tiimeistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: asuinrakentaminen, rakentaminen, työnjohto, vanhempi työnjohtaja, mestari, työmaamestari, aluevastaava, insinööri, rakennusinsinööri, diplomi-insinööri, vastaava

Key words: construction, building, supervisor, senior supervisor, engineering, commercial buildings, housing

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi