Vastaavia työnjohtajia, projektipäälliköitä, myyntipäällikkö

Sikla Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 13.11.2020 Hae viimeistään 30.11.2020

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat kaiken toiminnan keskiössä ja haluamme tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia. Lisäksi haluamme olla työpaikka, joka on Tehty sulle!

Haemme nyt osaajia seuraaviin tehtäviin:

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

USEILLE PAIKKAKUNNILLE

Haemme asunto-, hoivakoti- ja toimitilatyömaillemme vastaavia työnjohtajia Uudellemaalle, Varsinais-Suomeen ja Keski-Suomeen. Alkavien hankkeiden koot yltävät  muutaman miljoonan hankkeista lähes 30 miljoonan euron hankkeisiin.

Meille voit tulla töihin kauempaakin, sillä korvaamme sinulle asunnon ja matkakulut!

Lisätietoja tehtävistä antaa Siklan rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

ASUNTOTUOTANTOON

Haemme projektipäälliköitä vastaamaan monipuolisten kerrostalohankkeiden tavoitteiden saavuttamisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI, RI tai RKM) sekä kokemusta suurten  rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai  suunnittelunohjauksesta. Voit työskennellä Tupoksen,  Vantaan tai Tampereen toimipisteissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklan liiketoimintajohtaja Hannu Ala-Pässäri, puh. 0400 941 614.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

SIKLAELEMENTIT OY:LLE

Haemme Siklaelementit Oy:lle myyntipäällikköä  vastaamaan elementtimyynnistä sekä kokonaisvaltaisesta asiakassuhteiden hoitamisesta. Asiakkaitasi ovat pääasiassa rakennusliikkeet.

Pääset aloittamaan tässä uudessa tehtävässä puhtaalta pöydältä ja saat mm. vaikuttaa tarvitsemiisi työkaluihin.  Elementtirakentamisen tuntemus ja kokemus b2b- myynnistä katsotaan eduksi. Voit työskennellä Tupoksen, Vantaan tai Tampereen toimipisteissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n toimitus-johtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477.

Katso lisätiedot ja tutustu meihin: www.sikla.fi. Voit lähettää hakemuksesi kotisivujemme hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse rekry@sikla.fi. Tervetuloa mukaan työporukkaan, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki!

Sikla on valtakunnallinen  rakennusalan konserni ja kiinteistökehittäjä – tulevaisuuden rakentaja. Olemme erikoistuneet asunto- ja toimitilatuotantoon sekä koulujen, hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Toimintamme ytimessä ovat tilojen käytännön toimivuus ja käyttäjien huomiointi tilasuunnittelussa.

www.sikla.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi