Vastaavia työnjohtajia R4 Korjausurakointi Oy:lle

Enersense
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 24.2.2021 Hae viimeistään 21.3.2021

R4 Korjausurakointi perustettiin 2015. Nyt R4 on lähes 70 rautaisen ammattilaisen joukko, joka on tehnyt satoja rakennusprojekteja kymmenille suurille suomalaisille organisaatioille. R4:n menestyksen salaisuus on se, että yhteiset tavoitteet otetaan omaksi.

Kliseet eivät ole kliseitä turhaan. Siksi elämme pitkälti sen mukaan, mitä luutnantti Koskela lausui Tuntemattomassa sotilaassa: ”Asialliset hommat suoritetaan. Muuten ollaan kuin Ellun kanat.” Tämä tarkoittaa, että pääurakoitsijana kannetaan vastuu siitä, että työmaalla kaikki tietävät mitä tekevät ja asiakas saa sitä, mitä on tilannutkin. Pidämme huolta projektin kustannustehokkuudesta, korkeasta laadusta ja aikatauluista. Samalla kuitenkin muistamme, että hauskaa pitää olla. Ja, että hyvää jälkeä syntyy ainoastaan avoimella yhteistyöllä. Meitä ja toimintaamme kuvaa parhaiten R4-nimen takana olevat neljä sanaa: rento, rehti ja rohkea ratkaisija.

Haussa kaksi vastaavaa työnjohtajaa

R4 Korjausurakoinnilla on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja pääkaupunkiseudulla. Haemme nyt kohteisiimme vastaavia työnjohtajia, joilla on jo muutaman vuoden kokemus alan vaativista projekteista.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja korjausrakentaminen, 2 henkilöä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan R4 Korjausurakoinnin kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

– Rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri/DI)
– Kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta ja vastaavan pätevyyttä PK-seudulla
– Riittävää työkokemusta vaativista korjausrakentamisen projekteista
– Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
– Vastuullista asennetta
– Aktiivisuutta, organisointi- ja esimiestaitoja
– Hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja

Kaikki hakemukset lähetetään Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Meille saa soittaa tai lähettää viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 21.3.2021.

Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Vuosittain 50 rakennusalan toimihenkilöä löytää kauttamme uuden työpaikan. Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva niin ole yhteydessä Sonjaan tai Juhoon, meillä on lukuisia piilohakuja käynnissä parhaillaan.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi