Kokeile kuukausi maksutta

Vastuullisuus- ja laatupäällikkö

A-Insinöörit
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 14.4.2022 Hae viimeistään 30.4.2022

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella.

Etsimme nyt

Vastuullisuus- ja laatupäällikköä Yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialalle

Vastuullisuus- ja laatupäällikkönä vastaat toimialan ympäristö- ja laatujärjestelmien ylläpidosta, kehittämisestä, ohjeistamisesta ja jalkauttamisesta. Lisäksi osallistut kehittämään konsernin vastuullisuusohjelmaa, laatujohtamisen toimintatapoja sekä vastuullisuus- ja laatupolitiikkaa yhdessä muiden toimialojen vastaavien roolien kanssa. Konsernin vastuullisuusohjelmassa painottuvat eettinen ja kannattava liiketoiminta, sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja vastuullinen tuotantoketju. Tärkeänä osana tehtävääsi toteutat ja kehität aktiivisesti, laatuajattelua ja laatutyötämme täyttämään niin standardien vaatimukset kuin sidosryhmien odotuksetkin.

Toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä vastuullisuuden ja laadun parissa työskentelystä
  • Halua kehittää edelleen omaa ja organisaation osaamista ja toimintatapoja
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä kuunnella ja tuoda asiat innostavasti esille
  • Aktiivista tapaa työskennellä ja olet tottunut työskentelemään yhteistyössä tarvittavien sisäisten ja ulkoisten partnereiden kanssa
  • Osaamista uusien toimijoiden integroimisesta laatu- ja ympäristöjärjestelmään (ISO 9001 ja 14001)
  • Kokemusta auditoinneista ja niiden läpiviennistä
  • Tarkkuutta ja analyyttisyyttä, kykyä hyödyntää tietoa ja tietotekniikkaa
  • Valmiutta tukea liiketoimintayksiköiden asiakasprojekteissa oman osaamisalueen osalta
  • Turvallisuus- ja riskienhallintaosaaminen luetaan eduksi
  • Kokemus infrahankkeiden suunnittelusta luetaan eduksi

Tarjoamme sinulle loistavien työkavereiden ja mielekkään työnkuvan lisäksi myös kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2021). Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua! Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa terveellisellä aamupalalla.

Haethan tehtävää viimeistään 30.4.2022 mennessä, täältä > löytyvästä linkistä. Voit kysyä tehtävästä lisää hankekehitysjohtaja Timo Saaniolta, timo.saanio@ains.fi tai +358405065671. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan pian. Voit työskennellä mistä tahansa A-Insinöörien toimipisteestä käsin, jonka lisäksi tarjoamme hyvät etätyömahdollisuudet.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi