Kokeile kuukausi maksutta

Vastuullisuusasiantuntija

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2024 Hae viimeistään 22.5.2024

Haluaisitko sinä työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä? Tämä on sinulle tilaisuus siirtyä uusien mahdollisuuksien äärelle kiinteistöliiketoiminnan pariin – yritykseen, jossa työelämäkokemuksesi on mielekäs!

Useilla asiakkaillamme on aikataulutettuja tavoitteita vastuullisuuden osalta. Kiinteistöalan asiantuntijana haluat olla mukana auttamassa asiakkaitamme saavuttamaan ne.

Vastuullisuus vaatii tekoja kiinteistö kerrallaan – tule ja auta meitä niiden aikaansaamisessa!

Vastuullisuusasiantuntijana työskentelet monipuolisesti erilaisissa vastuullisuusprojekteissa. Toimit itsenäisesti joko projektin vastuuhenkilönä tai senior asiantuntijan työparina. Työtehtävät liittyvät esimerkiksi vastuullisuusohjelmien laatimiseen ja johtamiseen, erilaisiin ESG-raportointeihin tai ympäristösertifiointeihin. Pääset halutessasi osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen, koska ala ottaa jatkuvasti harppauksia eteenpäin vastuullisuusvaatimuksien osalta.

Muutama lisätieto tästä tehtävästä

Tehtäviin perehdyttämisessä ja onnistumisessa tukee tiimisi 8 muuta asiantuntijaa.

Nämä tehtävät tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua konkreettisesti siihen, minkälaisia vastuullisuustekoja asiakkaamme toteuttavat, ja minkälaisia vaikutuksia niillä on ilmastonmuutoksen hidastamiseen.

Osaamisellasi tulet täydentämään tiimimme kyvykkyyttä, ja roolisi voi painottua asiantuntijuuteen tai vastuullisuuden johtamiseen. Tätä työtä teet asiakkaille; yhdessä muiden asiantuntijoidemme, toisten palveluntuottajien ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Työsi tavoitteet ovat sekä numeerisia, asiakastyöhön liittyviä, että laadullisia, pitkälti osaamisesi ja toimintamme kehittämiseen liittyviä. Koska olemme alamme kärkitoimija, asiakkaamme odottavat meiltä paljon. Olemme kuitenkin valmiita haasteeseen. Ja tulevaisuudessa yhä vakuuttavammin – sinun avullasi.

Tilaisuus sinulle tartuttavaksi!

Me olemme vahvasti arvojohdettu yritys. Arvomme eivät ole sanahelinää, vaan huomaat nopeasti, että Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme.

Mitä me työyhteisönä ja työnantajana voimme sitten sinulle tarjota?

  1. Ensinnäkin olemme hyvin kehitysmyönteinen organisaatio. Rakennat ja viet eteenpäin kanssamme palveluita, joissa on merkittävä potentiaali. Ideoillesi ja ajatuksillesi on sijaa, kun kasvatamme liiketoimintaamme ja kehitämme asiakaskokemustamme.
  2. Työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet. Olet itse ohjaksissa mutta voit luottaa siihen, että apua ja tukea on saatavilla, kun sitä tarvitset.
  3. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaamme ja ympäristöömme. Autat Pohjoismaiden suurimman kiinteistöalan asiantuntijayrityksen asiakkaita tekemään fiksuja päätöksiä. Uudisrakennuksissa hiilineutraalius on jo normi, olemassa olevan kiinteistökannan osalta tekemistä on vielä paljon.
  4. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja panostuksemme henkilöstömme hyvinvointiin. Kohtaat arjessasi hyvää johtamista, rakentavaa vuorovaikutusta ja työtäsi sujuvoittavia käytäntöjä.
  5. Meillä et tule hakemaan pikavoittoja vaan voit tehdä työsi niin hyvin kuin osaat. Samalla uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat.

Tulet työskentelemään inhimillisessä organisaatiossa. Vaikka työtä ja tekemistä riittää, arkemme joustaa. Omaa henkilökohtaista arkeasi sujuvoittavat mielestämme monipuoliset henkilöstöedut sekä työn vaativuutta ja vaikuttavuutta vastaava kompensaatio.

Osaaminen, jolla meidät vakuutat

Meille on tärkeää, että puhut ESG:tä, tai sinua ainakin kiinnostaa, mitä tarkoittavat lyhenteet GRI, GRESB, BREEAM, CSRD, SFDR tai TCFD. Tiedät myös mikä on EU Taksonomia, ja mitä se tarkoittaa kiinteistöalalle.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää kaikesta kaikkea. Tärkeintä on, että olet utelias ja halukas oppimaan uutta sekä jakamaan oppimaasi. Sinua kiinnostaa myös uusien toimintamallien ja palveluiden kehittäminen.

Onnistumistasi auttaa toimeen tarttuva ja itseohjautuva työskentelyote. Et myöskään pelkää omien ideoiden ja mielipiteiden esiintuomista. Osaat argumentoida näkemyksesi ja olet muutenkin vaikuttava viestijä. Innostat ja kannustat – et lannista tai latista. Ei siis ole haitaksi, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre.

Työskentelemme myös englanniksi, joten tämän tulisi luontua myös sinulta. Odotamme tehtäviin soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi kiinteistö- tai rakennusalalta tai ympäristötaloustieteen tai talousjohtamisen alalta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta ja innostusta vastuullisuuden parissa työskentelyyn.

Miltä vaikutti? Voisiko tässä olla sinua kiinnostava tilaisuus?

Olemme Newsecillä kuuden vuoden aikana määrätietoisesti kasvattaneet ja kehittäneet vastuullisuuspalveluitamme. Tartu nyt tilaisuuteen ja tule osaksi hienoa työyhteisöämme. Meillä on loistava tiimi, joka tukee ja auttaa sinua kehittämään omaa osaamistasi entisestään.

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta 22.5.2024 mennessä. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme mahdollisesti tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat