Kokeile kuukausi maksutta

Vastuullisuusjohtaja

Rakennustuoteteollisuus RTT ry
Päivämäärät Julkaistu 5.4.2024 Hae viimeistään 21.4.2024
Rakennustuoteteollisuus RTT ry hakee

VASTUULLISUUSJOHTAJAA

luotsaamaan rakennusteollisuuden vastuullisuustyötä.

Pääasiallinen tehtäväsi on vastuullisuus- ja ympäristöasioiden johtaminen, koordinointi ja edunvalvonta koko RT-liittoyhteisössä. Vastaat vihreän siirtymän strategisen vastuualueemme ja siihen liittyvien tiimiemme sekä vastuullisuustiimin toiminnan koordinoinnista. Toimenkuvaasi kuuluu myös mm. aihealueen sääntelyyn ja standardisointiin vaikuttaminen niin kansallisella kuin EU-tasolla.

Raportoit Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtajalle ja varatoimitusjohtajalle ja toimit sekä RT:n että RTT:n johtoryhmän jäsenenä.

Onnistuaksesi työssäsi sinulla on hyvä olla

  • tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (DI)
  • 5-10 vuoden työkokemus kiinteistö- ja rakentamisalan vastuullisuus-, ilmasto- ja ympäristöasioiden tehtävistä sekä tuntemus niiden lainsäädäntö- ja määräystyöstä
  • erinomaiset johtamis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • vahva kyky vakuuttaa ja vaikuttaa
  • suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito
  • analyyttinen ja kokonaisvaltainen ajattelutapa
  • matkustusvalmius

Tarjoamme motivoivan ja monipuolisen tehtävän, hyvät työsuhde-edut sekä mukavan työyhteisön ja -ympäristön. Pääset kehittämään kestävää rakentamista näköalapaikalle, jossa sinunon mahdollista verkostoitua laajasti ja kasvattaa entisestään omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Rossi, Senior Consultant, Momentous, p. 0400 588 696, ke 10.4. klo 12-14 ja pe 12.4.klo 14-15. Hakemuksen voi jättää osoitteessa täältä > viimeistään sunnuntaina 21.4.2024.

rt.fi/rakennustuoteteollisuus

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat