VDC-asiantuntija / BIM-koordinaattori

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 18.2.2021 Hae viimeistään 2.3.2021

Virtual Design and Construction (VDC) on NCC:n tapa toimia tietomallinnusta hyödyntävissä projekteissa. Se on täysin uudenlainen tapa ajatella ja lähestyä hanketta, hallita tietoa, projektin organisoitumista sekä projektihenkilöiden tapaa työskennellä. VDC-tiimin vetäjämme Riku Laiho avaa aihetta blogissamme  sekä nettisivuillamme: mitä VDC tarkoittaa? Jos haluat mukaan vaikuttamaan tietomallipohjaiseen suunnitteluun ainutlaatuisissa asuntorakentamisen hankkeissamme, jatka lukemista!

Etsimme VDC-asiantuntijaa asuntorakentamiseen ohjaamaan kohteidemme tietomallipohjaista suunnittelua yhdessä suunnittelunohjaustiimimme kanssa. Pääset osallistumaan projekteihin niiden koko keston ajan VDC-tavoitteenasetantapalaverista aina toteumamallin luovutukseen asti. Työn ehdoton suola onkin päästä työskentelemään osana asiantuntijatiimejä valtakunnan ykköshankkeissa. VDC-asiantuntijana koordinoit tietomallipohjaisen suunnittelun yhteensovitusta ja varmistat, että mallien tietosisältö palvelee projektin sen hetkistä tarvetta yhdessä VDC-tiimin, suunnittelunohjauksen, laskennan, hankinnan ja tuotannon kanssa. NCC:llä sinua odottavat miellyttävät puitteet työskennellä ja mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi ja joiden kanssa viettää aikaa mielellään työpäivän jälkeenkin.

VDC-asiantuntijana vastuullasi on mm.
 • tietomallipohjaisen suunnittelun yhteensovitus ja priorisointi
 • tietomallien tietosisällön vaatimusten mukaisuuden ja oikea-aikaisuuden varmistaminen
 • tietomallien yhteensovituspalavereiden vetäminen ja suunnittelijoiden ohjeistaminen
 • NCC VDC-kehitykseen osallistuminen Suomessa ja Pohjoismaissa
Arvostamme kokemusta:
 • tietomallipohjaisesta suunnittelusta rakennushankkeissa tai suunnittelu- ja konsulttitoimistossa (ARK/RAK/TATE)
 • suunnittelunohjaus- ja tuotantoprosessin vaiheista
 • Solibri Office- ohjelmiston sekä muiden tietomallinnusohjelmien parista

Loppujen lopuksi VDC-asiantuntijan työ on kuitenkin ennen kaikkea ihmisten kanssa toimimista ja yhteistyötä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Toivomme siis sinulta jämäkkää, ratkaisuhakuista ja ihmisläheistä asennetta, jossa lopputulokseen päästään järjestelmällisesti askel kerrallaan. Tässä edesauttavat hyvät kommunikointitaidot suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle  
 • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä
 • mahdollisuuden kehittyä erityisosaajaksi, joka muuttaa rakennusalaa
 • suuren kansainvälisen yhtiön monipuoliset ura- ja kehittymismahdollisuudet
 • miellyttävän työympäristön liikuntamahdollisuuksilla ja virkistyseduilla

NCC:llä työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta. Me NCC:läiset haluamme tehdä aina parasta ja siksi panostammekin jatkuvaan kehitykseen. Työskentelypiste sijaitsee NCC:n Suomen pääkonttorissa pääkaupunkiseudun risteyskohdassa Ruskeasuolla, johon pääsee mukavasti, saavuitpa autolla, julkisilla tai polkupyörällä.

Lisätietoja antavat:

VDC-kehityspäällikkö Riku Laiho, 040 5379 374 sekä asuntorakentamisen suunnittelujohtaja Mervi Pekkanen, 050 302 1580.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae tehtävää 2.3. mennessä helppokäyttöisen hakulomakkeen kautta. Liitäthän mukaan ansioluettelosi. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi