Verkostoinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 22.8.2018 Hae viimeistään 4.9.2018

Haemme HSY:n vesihuollon verkko-osastolle VERKOSTOINSINÖÖRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Verkostoinsinöörinä työskentelet verkonhallintatiimissä, jonka tehtävät liittyvät vesihuoltoverkkojen kehittämiseen ja vuotavuuden hallintaan. Verkostoinsinöörin työhön kuuluu esisuunnittelua, verkostomallinnusta, kuntotutkimusten ohjelmointia sekä erilaisia projekti- ja selvitystehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta vesihuoltoverkostoihin liittyvistä tehtävistä, analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun ja lounas- ja virikesetelit sekä etätyömahdollisuuden.

Tehtävä on määräaikainen vuoden sijaisuus. Tehtävässä aloitus voidaan sopia. Työpaikka on Ilmalassa ja palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Pentti Janhunen, puh. 09 1561 3756, pentti.janhunen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.9.2018 klo 15.00 mennessä >>

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi